Elektro gitar için jak kablosu ve ses kartı önerisi

Yeni gitarım için kablo ve amfi arıyorum fakat bütçem sınırlı yani maksimum 2300 verebilirim diyebilirim.Ayrıca kabloya büyük fiyat biçmeye gerek var mı yoksa çok da fark etmiyor mu?

Ucuz amfiye kaçmayın. Mümkünse kaliteli bir markanın orta-giriş seviyesini tercih edebilirsiniz. Mutlaka kendi gitarınızla deneyin ve tecrübeli bir arkadaştan da yardım isteyin. ucuz diye adı sanı olmayan çin mallarına para verirseniz iki sene sonra kurtulup yenisini almaya mecbur kalacaksınız. Kablo için de orta kalite bir seçim yapabilirsiniz. Amfi tüm öğrenme fazınızda yanınızda olacak yani can sıkıcı kayık tonlar ve cızırtılardan bıkıp yarı yolda bezmeyin.

2.el bak bence knk marshall falan çok var marka ama seninle aynı şehirden seç seçebiliyosan ki dolandırılma yani sesinde sonradan sıkıntı falan çıkmasın istersen önerebilirim bir kaç ilan (ilanlarla alakam yok bende senin gibi bakıyodum ve favorilere aldıklarım )

Ucuz amfiye kaçmayın. Mümkünse kaliteli bir markanın orta-giriş seviyesini tercih edebilirsiniz. Mutlaka kendi gitarınızla deneyin ve tecrübeli bir arkadaştan da yardım isteyin. ucuz diye adı sanı olmayan çin mallarına para verirseniz iki sene sonra kurtulup yenisini almaya mecbur kalacaksınız. Kablo için de orta kalite bir seçim yapabilirsiniz. Amfi tüm öğrenme fazınızda yanınızda olacak yani can sıkıcı kayık tonlar ve cızırtılardan bıkıp yarı yolda bezmeyin.
Hocam M-AUDIO ses kartı alınır mı sizce?
Fiyatı çok iyi 1400’e denk geliyor

Hocam M-AUDIO ses kartı alınır mı sizce?
Fiyatı çok iyi 1400’e denk geliyor
Kitapçığındaki noise ve kompresyon aralıklarına bakarak karşılaştırın. temelde 24 bit ses kartlarının dijitale kaydetme özellikleri arasında çok fark yok. adc çipleri zaten belli, sorun devredeki diğer tasarım elemanlarının düzenlenmesinden ortaya çıkıyor. noise oranı sizi etkilemeyecekse deneyebilirsiniz. En önemli nokta ise enstrüman ve mic girişleri, enstrüman girişine mic takamazsınız yani iki mic gerektiren işlerde gerçek iki mic girişiniz yoksa ortada kalırsınız. en baştan ona göre tercih yapın. Arkadaşınız geldi beraber kayıt yapacaksınız mesela orda çökersiniz.

Geri