Sürekli kulaklıkla çalışacaksanız akşamları ve imkanınız var ise, kaliteden ödün vermeden alın derim kulaklık. Son 7 senede, 2 2 yıl öğrenci yurdu ve 5 yıl da öğrenci evinde kalmış biri olarak sürekli kulaklık kullandım. Başlarda basit kulaklıklar kullanıyordum. Ama gerçekten kulak ağrıları yapmaya başladıktan sonra, kaliteli şeylere yöneldim. En son Sehnheiser'in bir modelini aldım ama hatırlamıyorum. Eve gittiğimde model numarası da verebilirim, incelersiniz isterseniz. Neyse, kulak sağlığına dikkat etmek gerekiyor yoksa telafisi çok zor durumlarla karşılaşabilirsiniz kalitesiz kulaklıklarla çok fazla çalışarak kulağınıza zarar verip.
Eğer ki Beyerdynamic dt 770 80ohm'u tercih ederseniz de ülke sınırları içinden almak yerine Thomann'a falan bakabilirsiniz. Thoman'da Shipping kısmında Türkiye'yi seçerseniz 111 Euro gibi bir fiyatı var. Vergi ile birlikte 130 Euro civarında oluyor. 30 euro da shipping ücreti var. 160 euro gibi bir fiyata geliyor. Bu da 600 liradan biraz aşağıda demek. Türkiye fiyatlarına bakınca da mydukkan'da 1250 TL. Thomann'ın 2 katından daha fazla.
O yüzden Heil Thomann 🙂