Merhabalar, elimde markası olmayın abimden kalan bir strat var. İki üç yıldır hep klasik ve akustik çaldım. Artık elektroya alışmak istediğimden cep amfisiyle birlikte çalmaya başladım ama beni rahatsız eden birkaç husus var.
1) Gitarın alt iki telinden diğerlerine göre ses az geliyor.
2) İstediğim tonlarda çalamıyorum, single manyetikler istediğim gibi ses vermiyor.
Belki cep amfisinden dolayıdır bilmiyorum, ikinci el bi' amfi alıp deneyeceğim ama size sormak istediğim konu, iki single yerine satılan 100-200 tllik diğer manyetikleri takabilir miyim?
www.mydukkan.com
www.mydukkan.com
www.mydukkan.com
Gibi gibi ve olur da taktırırsam az ses gelme olayı çözülür mü? Daha güzel tonlar alır mıyım?
1) Gitarın alt iki telinden diğerlerine göre ses az geliyor.
2) İstediğim tonlarda çalamıyorum, single manyetikler istediğim gibi ses vermiyor.
Belki cep amfisinden dolayıdır bilmiyorum, ikinci el bi' amfi alıp deneyeceğim ama size sormak istediğim konu, iki single yerine satılan 100-200 tllik diğer manyetikleri takabilir miyim?

Artec Super Power HO Serisi HOB 112R (Köprü) Siyah Fiyatı
Artec Super Power HO Serisi HOB 112R (Köprü) Siyah Humbucker Manyetik en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Artec Super Power HO Serisi HOB 112F (Sap) Siyah Fiyatı
Artec Super Power HO Serisi Humbucker Manyetik en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Wilkinson WVCNCR - Humbucker Pickup Nickel - Neck Fiyatı
Wilkinson WVCNCR - Humbucker Pickup Nickel - Neck Humbucker Manyetik en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da