Merhaba. Siteye yeni katıldım. Elektro gitar almak istiyorum ve ilk elektro gitarım olacak, hatta gitar geçmişim de sadece birkaç ay. Konuya gelirsem, Çoğunlukla Türk ve yabancı alternatif rock gruplarını dinliyorum, anadolu rock da severim, erkin koray gibi. Blues, blues rock, Gun n Roses, deep purple, Bon Jovi ,muse, ve metallica özellikle unforgiven ve one, ve alternatif rock kadar olmasa da dinlerim. Dinlediğim 100 şarkıdan 70'i alternatiftir . ( Duman, mor ve ötesi, Artic monkeys, Nirvana, green day, R.E.M , audioslave,radiohead... gibi ) 30 şarkıda diğerleri arasında ayrılır.özellikle hard rock , rock n roll (chuck berry arasında ) Tek dinlemediğim trash ve death metal tarzları diyebilirim. Bunlara uygun gitar almaya karar verdim 3 model arasında kararsız kaldım. Bunlar godin session, squier vintage modified HSS, Cort g260 ya da ikinci ele çok sıcak bakmasamda, fender standart (meksika ) stratoscaster mi alsam .Bütçem de 1500 liraya kadar çıkar sadece gitar için, başka önerileriniz varsa bekliyorum. Gitarları oylamaya sundum, yeni seçenek olarak meksika fender ekledim. amfi için de 500 TL ye kadar önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
Son düzenleme: