Fender, Ibanez, Gibson ve daha birçok markanın elektro, bas ve akustik gitar parça ve aksesuarlarını gitarparca.com adresinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
Son düzenleme:
A markasının ürünlerini pay koyarak satmak yerine. Bulunmayan çoğu japon markanın ürünlerini satarsanız daha başarılı olabilirsiniz.Fender, Ibanez, Gibson ve daha birçok markanın elektro, bas ve akustik gitar parça ve aksesuarlarını gitarparca.com adresinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
ibanez rgr 370DXZ tremolo kolu var mi?Fender, Ibanez, Gibson ve daha birçok markanın elektro, bas ve akustik gitar parça ve aksesuarlarını gitarparca.com adresinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
A markasının ürünlerini pay koyarak satmak yerine. Bulunmayan çoğu japon markanın ürünlerini satarsanız daha başarılı olabilirsiniz.
Şimdi bir arkadaşa önerecektim ama stokta yok gözüküyor. Fiyatı da 208 lira, yani diğer yerlerden de pahalı olarak gözüküyor.
Elixir 16552 Optiweb Nickel Plated Elektro Gitar Teli 3'lü Set - gitarparca.com
Elixir 16552 Optiweb Nickel Plated Elektro Gitar Teli 3'lü Set ürününü gitarparca.com adresimizden satın alabilirsiniz. 3'lü ve 10'lu Set Teller ürünlerini incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.gitarparca.com
Gotoh, kore wilkonson ve jinho gibi markalarda var sadece fender gibson ibanez yokA markasının ürünlerini pay koyarak satmak yerine. Bulunmayan çoğu japon markanın ürünlerini satarsanız daha başarılı olabilirsiniz.
teşekür ederim.Gotoh, kore wilkonson ve jinho gibi markalarda var sadece fender gibson ibanez yok
Çoğu ürün diğer sitelerdeki fiyatlarda veya bariz daha pahalı. Benim bu siteden alabileceğim pek az şey var doğrusu.
Üyelere indirim oranı tanımlanıyor ayrıca ilk üye olunca 10 TL indirim ayrıca sepette havale ve kredi kartı tek çekime %5 indirim uygulanıyor. Bir kaç kez alışveriş yaptim. Ibanezim için spesifik bir parça arıyordum. Telefon açtım telefona çıkan site yetkilisi bayan Whatsup tan resim istedi. Bridge resmi mi yolladim. Ibanezin modele ve yillarina gore parcalar degisiyormus. Bir kac soru ve cevaptan sonra doğru alışverişi gerçekleştirdim. Bazı isim vermek istemiyorum firmaların elemanları ilgilenmiyor bile. Çok ilgililer
Ne mutlu sana ama ben mesela yarın bir Ibanez parçasını o siteden 110 küsür TL yerine başka yerden 70 küsür TL'ye alacağım yarın. Olur da bana lazım olan bir parçayı başka yerde bulamazsam bu site son tercih olarak işime yarayabilir ama onun dışında rakiplerinizden sıyrılmak için sadece ilgi yeterli değil. Ayrıca yapabileceğiniz en güzel şey hazır yurtdışı alışverişe vergi yükü binmişken Çin'den gitar parça ve aksesuarları toptan getirip bunları makul ve düşük bir kar marjıyla satmak ve piyasayı domine etmek olur. Yani bir gitar potansını max 1 dolara alıp 30 TL'ye satmak gibi değil.
İbanez edge zero saddle tutma vidası almıştım geçen aylarda sizden. Aslında oluyormuş, 3 sene önce edge zero yerine klasik edge köprü alırdım ama stoklarınızda şu an siyah Lo pro edge görüyorum. Ne bileyim, düşünmedim de değil ama yüksek profil daha çok hoşuma gidiyor
Şimdi bir arkadaşa önerecektim ama stokta yok gözüküyor. Fiyatı da 208 lira, yani diğer yerlerden de pahalı olarak gözüküyor.
Elixir 16552 Optiweb Nickel Plated Elektro Gitar Teli 3'lü Set - gitarparca.com
Elixir 16552 Optiweb Nickel Plated Elektro Gitar Teli 3'lü Set ürününü gitarparca.com adresimizden satın alabilirsiniz. 3'lü ve 10'lu Set Teller ürünlerini incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.gitarparca.com
abi hazır elixir linki atılmışken sorim, bu elixir telleri alsam kenara koysam 1 sene sonra kullanacak olsam bu teller bayatlarmı?
Fender, Ibanez, Gibson ve daha birçok markanın elektro, bas ve akustik gitar parça ve aksesuarlarını gitarparca.com adresinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
stok bilgileriniz doğru mu?