Efendim herkese merhaba
Bir klasik forum olarak elektro gitar tavsiyesi almak istiyorum.
Yıllardır akustik gitarım var, son 6-7 senedir faal bir şekilde buzuki çalıyorum. 10 sene kadar önce arkadaşın elektro gitarıyla 1-2 sene takılmışlığım var.
Tarz olarak hard rock üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum, ayrıca Yunan müziği veya geleneksel müzikte alt yapıya falan kullanılabilirim. Bazı besteler var, onlarda deneyebilirim.
Bir de metalciliğim coşarsa eski parçaları falan çalabilirim ama bu şart değil 🙂
elimde Line6 Microspider amfi var.
bütçe de 1500-2000 civarı düşünüyordum belki 2500.
Les Paul kasa seviyorum, Strat'ı sevemedim ama duruma göre fikir değişebilir.
aşağıdaki ilanı gördüm, sitedeki en uygun rakamlardan biri, İzmir içi olması da tercih sebebi. Daha gidip görmedim.
bir de şöyle Japon Ibanez diye ilan gözüme çarptı
İLanlarını paylaşacak arkadaşlar için
tercihen İzmir için, belki Kuşadası, Ayvalık, duruma göre ise Çanakkale civarı olabilir. Eylül sonrasına denk gelirse İstanbul'a da uğrama planı var 🙂
Bir klasik forum olarak elektro gitar tavsiyesi almak istiyorum.
Yıllardır akustik gitarım var, son 6-7 senedir faal bir şekilde buzuki çalıyorum. 10 sene kadar önce arkadaşın elektro gitarıyla 1-2 sene takılmışlığım var.
Tarz olarak hard rock üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum, ayrıca Yunan müziği veya geleneksel müzikte alt yapıya falan kullanılabilirim. Bazı besteler var, onlarda deneyebilirim.
Bir de metalciliğim coşarsa eski parçaları falan çalabilirim ama bu şart değil 🙂
elimde Line6 Microspider amfi var.
bütçe de 1500-2000 civarı düşünüyordum belki 2500.
Les Paul kasa seviyorum, Strat'ı sevemedim ama duruma göre fikir değişebilir.
aşağıdaki ilanı gördüm, sitedeki en uygun rakamlardan biri, İzmir içi olması da tercih sebebi. Daha gidip görmedim.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
bir de şöyle Japon Ibanez diye ilan gözüme çarptı
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
İLanlarını paylaşacak arkadaşlar için
tercihen İzmir için, belki Kuşadası, Ayvalık, duruma göre ise Çanakkale civarı olabilir. Eylül sonrasına denk gelirse İstanbul'a da uğrama planı var 🙂