Elektro Gitar Tavsiyesi

Jaymzz

Jaymzz
Merhabalar, 40k 50k bandında bir bütçem var çoğunlukla metal müzik çalıyorum( metallica, guns and roses vs). Şu anda ltd ex-50 gitarım ve roland micro cube amfim var. Orta seviyede gitar bilgim var, 2. gitar olarak floyd roselu sıfır bir gitar almak istiyorum hangi gitarı almalıyım önerileriniz nelerdir?

Ltd ec 1000 olabilir 2. el. Ltd mh1000 de olabilir. İlla fr olacaksa yine 2. el ibanez prestige. O paralara sıfır almak pek mantıklı gelmiyor bana.

Ltd ec 1000 olabilir 2. el. Ltd mh1000 de olabilir. İlla fr olacaksa yine 2. el ibanez prestige. O paralara sıfır almak pek mantıklı gelmiyor bana.
Yani ilk defa floyd rose kullanacağım çok önemli mi metal müzik çalarken emin de olamıyorum . Ec 1000 de çok güzel gitar ama sabit eşikli solo çalarken falan rahat eder miyim?

Floyd demişsin diye yazmadım ama madem karar değişebilir:
öncelikle solo için Floyd lazım gibi bir dünya yok... o sadece arasıra kullanacağın bir araç
EC-1000 Deluxe piyasada bulabileceğin en iyi gitarlardandır ... 50k bütçe demişsin diye yazayım forumda daha ucuz 2 tane ilanım var

Floyd demişsin diye yazmadım ama madem karar değişebilir:
öncelikle solo için Floyd lazım gibi bir dünya yok... o sadece arasıra kullanacağın bir araç
EC-1000 Deluxe piyasada bulabileceğin en iyi gitarlardandır ... 50k bütçe demişsin diye yazayım forumda daha ucuz 2 tane ilanım var
Sıfır almak istiyorum özellikle şu anda ec1000 bulamıyorum kh602 nasıldır köprüsü falan kaliteli midir? Ec1000 ile karşılaştırıldığında nasıldır?

Geri