Jeff Loomis asgari ücrete çalışıyomuş.Para yoksa ernie ball. Para varsa tabiki de elixir. Daddario kullanan kaldı mı ki artık?
Böyle yorumları görünce önce gülüp sonra sizin yap(maya çalış)tığınız gibi gömerdim eskiden ama yeterince uyarı aldım forumdan, 1 tane eksik olsun üyelik yerinde kalsın. Ellerim büyük ihtimalle sizin sırtınızdan fazla terliyordur, bunun için ilaç da kullandım, başka bir mesele için botoks araştırırken ellerime bile düşündüm. Ve aynı sizin gibi sırf ucuz olsun diye D'Adario kullandım, çook uzun süre hem de, ama sadece 1 günde simsiyah oluyorlardı, hadi olsun 3 gün. Bu tanıdığım herkesin ortak sorunu.
Şimdi geliyorsunuz Satriani nin anlaşmasını mı okudun, babasının oğlu musun bilmem ne gibi mantıksız laflarla mı haklı çıkmaya çalışıyorsunuz? O adam belki her gün değiştiriyordur o teli ama siz "ellerim çok terliyor" diyorsunuz bir de üstüne "D'Adario 2 ay gidiyor" diyorsunuz. Sonra gelip tonu iyi diyorsunuz. D'Adario 2 ay sonra size nasıl bir ton veriyor, gözünüzü seveyim. Bir de hayatınızda "hiç" Elixir denememişsiniz ama "hiç". Yani kimle tartıştığımı üstteki mesajınızda çok net gösterdiniz, bundan sonra nasıl bir hakaret göreceğim merak etmekteyim.
Eyvallah, seni kıracağıma gider Elixir alır çamaşır asarım 😉Hocam, şimdi tel muhabbetini ya da şunu bunu geçelim, niyetim asla hakaret etmek ya da aşağılamak değil kimseyi. Böyle anlaşılıyorsa da çok özür dilerim, üzülürüm nasıl bir hayvanmışım diye.
Burada kullandığım üslüp yakın arkadaşlarımla kullandığım üslüpten farklı değil, samimi bir ortamda sevdiğimiz konular üzerinde tartışıyoruz diye düşünürüm çünkü. Haddimi aştıysam da affola. Seni kıracağıma gider elixir alır takarım önemli değil 🙂
Bizler bir teli 1 ay 2 ay kullanıyoruz, (1-2 ay dediğim en insaflı adamlar, bir takım tel için 20 lira verip of çok verdim deyip 6 ay gitarda tutan adamlar var etrafta, dolu.) Jeff Loomis bence ucuz olsun diye kaynatıyordur telleri tekrar kullanıyordur. (Böyle bir muhabbet duymuştum bas telleriyle alakalı 🙁 )Jeff Loomis asgari ücrete çalışıyomuş.
Kaynak: Jeff Loomis'in Ernie Ball kullanması.
olabilir neden olmasın🙂. 15 yıldır dadarrio kullanıyosan müzikle ve enstrumanla boşboş uğraşıyosun anlamadan demektir tartışma yaratmıyorum kesinlikle yanlış anlama ama para almayan hiçbir müzisyen çıkıpda 15 yıl dadarrio kulanmaz diğer markalar dururken.
Dene elixiri baba sen bana güvenRotosound yellow hiç beğenmedim. Diğer tellere göre daha yumuşak ama parmaklar kaymıyor resmen ve tınısı Dadario'dan daha kötü.
Korkma dostum ya 30 binlik gitarla mı çalıyorsun 🙂Elixir güzelde fret düşmanı sanki. Çaldım bir süre. Bana öyle geldi o yüzden almıyorum.
Korkma dostum ya 30 binlik gitarla mı çalıyorsun 🙂
Düşünme yazmadım. Korkma yazdım.Ne yani 4500 tl lik gitarla çalıyoruz diye düşünmememiz mi gerekiyor telin fretlere verdiği zararı? Ya da 1500 lük olsun 2000 olsun yani kusura bakmada çok anlamsız ve boş bir yorum olmuş..
Düşünme yazmadım. Korkma yazdım.
Aynen ben de girmem. Moderatör birinin başkası hakkında kullandığı ifadeleri de değerlendirir elbet adalet çerçevesinde.Tamam kardeş haklısın sen. Ergen muhabbetine gelemeyeceğim kusura bakma..