Elektro gitar toplamak acil yardım

Bu bilinçte olmak cidden çok önemli. Hem boşa para harcamiyorsun hem de ne istediğini biliyorsun. Gitar çalanların belki %80i gitara bu şekilde yaklaşmıyor ve sürekli enstrüman arıyor. Adam soru soruyor şu gitar mi şu gitar mi diye halbuki elma ile armut. Hiç teknik özelliklerini bilmiyor. Fender Deluxe de çaldım, custom Fender de çaldım. Hatta custom olan 9000 euro civarındaydı fiyatı. Ama radiusu bana göre değil. Benim için tamamen boşluk. Gibson da aynı benim için. Halbuki at gibi gitar. Mesela çelik frete bayılıyorum. Çelik dışındakiler bana yavan geliyor 😂
Tamamen katılıyorum, yani elinde cidden altın gibi gitar olsun ama çalamadıktan sonra tamamıyla çöp o senin için. Aslında sadece matematik kısmı da değil aynı radius olsa bile sap şekli sapın tuşeye oturtulma biçimi dediğiniz gibi fret tipi ve hatta gitar govdesi ve koprusu itibariyle sağ elin konumu tamamıyla çalım konforunu etkiliyor. Ibanezin hafifliği ile övündüğü bı gitar serisi var sew761 modelini kullandım cidden çok hafif iki parmakla kaldırır fırlatırsın ama calamadim resmen gitar surekli çalkantıda sağa sola 🤣

Geri