Js11 tabiri caiz ise tel bağlanmış kereste gibi bir gitar.İkinci ele sıcak bakmıyorum malesef 🙁
Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Gloss Black Elektro Gitar Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024
Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Gloss Black Elektro Gitar, JACKSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Blackstar ID:Core 10 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic
Blackstar ID:Core 10 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
forumda bunları önermişler senin görüşün nedir?
Yorucu ikna çalışmalar ile birlikte ikinci el almaya ikna edebildim pederi. Shecterı ya da s621ı a alacağım galiba, hangisini tercih edersin ve gitarı teslim almadan önce satıcıdan istemem gereken bir şey ya da test var mı?Js11 tabiri caiz ise tel bağlanmış kereste gibi bir gitar.
Id core güzel bir amfi.Her yeni başlayan ve orta seviye kişiyi rahatlıkla götürür.
Gitar konusunda 2. El bakmanızı ben de tavsiye ederim.
Bazı ilanlar:
İbanez RG350DX WH İlan No: 948085702
İbanez RG350DX WH - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 948085702
Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) İlan No: 984467715
Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) - En Uygun Schecter Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 984467715
Epiphone Les Paul studio Arctic Blue İlan No: 920951583
Epiphone Les Paul studio Arctic Blue - En Uygun Epiphone Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 920951583
Biri sabit köprü, biri hareketli. Sap profili, manyetikler farklı vs vs .... tam ne istediğini biliyor musun? Yani gitarsa aha o da gitar diye alınmaz bu meret... ayrıca üstteki önerilere veya kullanıcılara karşı değilim de biraz araştırsan ... bir kişi iki ilan önerdi diye Hoppaa diye atlayıp onları mı alacaksın hemen. Dediğim gibi öneri ile hiçbir derdim yok, bu bodoslama atlamanın sonu risk diye söylüyorum... sen bilirsin.Shecterı ya da s621ı a alacağım galiba, hangisini tercih edersin
Tüm bu sorularım tam olarak ne istediğimi bilmediğimden kaynaklanıyor aslında. köprü tipleri falan pek anlamıyorum. bütçede belli, geniş seçeneklerim yok. önerilenlerden şunu kafadan eledim bütçem yokBiri sabit köprü, biri hareketli. Sap profili, manyetikler farklı vs vs .... tam ne istediğini biliyor musun? Yani gitarsa aha o da gitar diye alınmaz bu meret... ayrıca üstteki önerilere veya kullanıcılara karşı değilim de biraz araştırsan ... bir kişi iki ilan önerdi diye Hoppaa diye atlayıp onları mı alacaksın hemen. Dediğim gibi öneri ile hiçbir derdim yok, bu bodoslama atlamanın sonu risk diye söylüyorum... sen bilirsin.
Js11 tabiri caiz ise tel bağlanmış kereste gibi bir gitar.
Beni düşündüren kısım da bu zaten. Neden bu kadar ucuz?Benim önerdiğim S621'in sıfır fiyatı Zuhal'de şu an 10.360 TL.
2. Eli 3900 TL.
Bu ses çıkaran aletler için geçerli.. yani amfi, processor vb... YT video'ları senin elinde olmayan iyi ekipmanla kaydediliyor ve edit'leniyor, evde öyle duymuyorsun o vay ne güzelmiş dediğin ucuz amfiyi 🙂 ... gitar için çok yanıltmaz, zaten gitar video'sunda ton değil, malzeme, kalite, rahatlık gibi yorumlara odaklan.YT videoları da yanıltabildiği yazıldığı için