elektro gitar ve amfi önerisi

iron maiden, metallica, megadeth gibi gruplardan çalacağım için HH dizilime sahip bir gitar lazım araştırmalarımdan anladığım kadarıyla. ilk gitarım olacak ve sıfır zorunlu gibi bir şey hatta zorunlu diyelim. toplam bütçe 6k birkaç yüz esnetilebilir tabii.

İkinci ele sıcak bakmıyorum malesef 🙁

forumda bunları önermişler senin görüşün nedir?

İkinci ele sıcak bakmıyorum malesef 🙁

forumda bunları önermişler senin görüşün nedir?
Js11 tabiri caiz ise tel bağlanmış kereste gibi bir gitar.
Id core güzel bir amfi.Her yeni başlayan ve orta seviye kişiyi rahatlıkla götürür.

Gitar konusunda 2. El bakmanızı ben de tavsiye ederim.
Bazı ilanlar:

İbanez RG350DX WH İlan No: 948085702
İbanez RG350DX WH - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 948085702

Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) İlan No: 984467715
Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) - En Uygun Schecter Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 984467715

Epiphone Les Paul studio Arctic Blue İlan No: 920951583
Epiphone Les Paul studio Arctic Blue - En Uygun Epiphone Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 920951583

Demek istediğinizi anlıyorum ama para benden çıkmıyor ne yazık ki. Peder ille de sıfır diyor, ne kadar üzebilir ki bu gitar? İlk gitarım olacak zaten.

Id core güzel bir amfi.Her yeni başlayan ve orta seviye kişiyi rahatlıkla götürür.

Gitar konusunda 2. El bakmanızı ben de tavsiye ederim.
Bazı ilanlar:

İbanez RG350DX WH İlan No: 948085702
İbanez RG350DX WH - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 948085702

Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) İlan No: 984467715
Schecter C-6 Plus Elektro Gitar (Charcoal Burst) - En Uygun Schecter Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 984467715

Epiphone Les Paul studio Arctic Blue İlan No: 920951583
Epiphone Les Paul studio Arctic Blue - En Uygun Epiphone Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 920951583
Yorucu ikna çalışmalar ile birlikte ikinci el almaya ikna edebildim pederi. Shecterı ya da s621ı a alacağım galiba, hangisini tercih edersin ve gitarı teslim almadan önce satıcıdan istemem gereken bir şey ya da test var mı?

Shecterı ya da s621ı a alacağım galiba, hangisini tercih edersin
Biri sabit köprü, biri hareketli. Sap profili, manyetikler farklı vs vs .... tam ne istediğini biliyor musun? Yani gitarsa aha o da gitar diye alınmaz bu meret... ayrıca üstteki önerilere veya kullanıcılara karşı değilim de biraz araştırsan ... bir kişi iki ilan önerdi diye Hoppaa diye atlayıp onları mı alacaksın hemen. Dediğim gibi öneri ile hiçbir derdim yok, bu bodoslama atlamanın sonu risk diye söylüyorum... sen bilirsin.

Biri sabit köprü, biri hareketli. Sap profili, manyetikler farklı vs vs .... tam ne istediğini biliyor musun? Yani gitarsa aha o da gitar diye alınmaz bu meret... ayrıca üstteki önerilere veya kullanıcılara karşı değilim de biraz araştırsan ... bir kişi iki ilan önerdi diye Hoppaa diye atlayıp onları mı alacaksın hemen. Dediğim gibi öneri ile hiçbir derdim yok, bu bodoslama atlamanın sonu risk diye söylüyorum... sen bilirsin.
Tüm bu sorularım tam olarak ne istediğimi bilmediğimden kaynaklanıyor aslında. köprü tipleri falan pek anlamıyorum. bütçede belli, geniş seçeneklerim yok. önerilenlerden şunu kafadan eledim bütçem yok
Bu ankarada bunu da aynı şekilde eledim
JS11'e şu denildikten sonra ve forumda hakkında yazılanlara baktıktan sonra pek de hevesli değiilim şuan:
Buna da biraz baktım ama pek inceleyen olmamış galiba. YT videoları da yanıltabildiği yazıldığı için forumda pek de güvenmek istemedim.

Benim önerdiğim S621'in sıfır fiyatı Zuhal'de şu an 10.360 TL.
2. Eli 3900 TL.
Hangi gitarın sıfırıyla arasındaki fark daha yüksekse onu almanızı öneririm.
Ayrıca aynı ilan sahibinin Orange amfi satışı da var.
Amfiyle beraber 4900 TL'ye satıyor gitarı.

İşte görüp deneyip almak lazım.
Ki şu anki gitar fiyatları 7-8 ay öncesine göre 2-3 kat arttı.
Tahminimce adam zaten o gitarı 3-4 bine almıştır sıfırken.

YT videoları da yanıltabildiği yazıldığı için
Bu ses çıkaran aletler için geçerli.. yani amfi, processor vb... YT video'ları senin elinde olmayan iyi ekipmanla kaydediliyor ve edit'leniyor, evde öyle duymuyorsun o vay ne güzelmiş dediğin ucuz amfiyi 🙂 ... gitar için çok yanıltmaz, zaten gitar video'sunda ton değil, malzeme, kalite, rahatlık gibi yorumlara odaklan.

Ne istediğini bilmeyen biri sabit ya da Fender tipi köprülü, humbucker ve single manyetikler bulunan bi gitar seçmeli bence. HSH Ibanezler ve HSS Squierler buna örnek. Ben kararsızlara hep bunları öneririm.

Geri