Kararım var zaten ama emin değilim o yüzden sordum yoksa şunu düşünüyorum50 bin bütçe ayıran birinin aşağı yukarı ne alacağına dair fikri vardır... ya da slipknot tarzı için ne gerekecek araştırmıştır ve kararsızlık açısından 1-2 seçenek hakkında soru sorar .... 50 bin lirayı forumda ortaya sorarak mı harcayacaksın? ... ha Katar'lıysan filan bilemem, ya da trol
Bende o yüzden soruyorum hocam bunu buldum ama emin değilim bir de zaten sadece 1.5 senedir elektro gitar çalıyorum ve hiç bu tarz çalmadım o yüzden hangi amfi hangi gitarı almalıyım bilmiyorum sadece hangi markaların bu türde daha iyi olduğunu biliyorum ama model olarak aklımda net bir şey yok.Distribütörü Zuhal'de 24 bin olan gitarı çiçeksepetinden 33 bin'e mi alacaksın...?
Stok yok diyor ama ara sor bazen hatalı oluyor ekran bilgisi.
Hepsi 33250 ediyor düz 30 yapsaydınız bariMüzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
![]()
Japan İbanez prestige rg2570e Japon fender gibson takas kktaksit - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1053754466
Japan İbanez prestige rg2570e Japon fender gibson takas kktaksit - İkinci El Ibanez marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Düşünürsen hepsini 32 bin tlye veririm piyasanın çok çok altına yazdım bu setupla modülasyonlar hariç çıkaramayacağın ton yok.
Hocam zaten indirimli siz ürünlerin sahibinden giyatlarına teker teker bakıp hesaplayın istersenizHepsi 33250 ediyor düz 30 yapsaydınız bari