bende bir ara kendi gitarımı yapmaya niyetlenmiştim hatta kendi modelimi bilindik bişi yapmıycaktım.farklı bir tasarım geliştircektim.çizip çıktı alcaktım autocadden hiç yapmadığım iş değil akşama kadar çizim yapmak.İnsan mimar olunca.😛 neyse ağaç falan bulması alması parası problem değildide.bunları yapacak tezgahlar ve aletler bulması sorundu.siz okul yoluyla işi iyi çözmüşsünüz.eğer bir tanıdık bulursam yada birileri ile anlaşırsam olabilir.İnşalla ankara'ya bayram tatilinde 10 gün gelmeyi planlıyorum.belki o arada bişeyler çıkartabilirim.siz kaç günde yaptınız toplam gövdeyi.benim planım gövdeyi yapıp sapı hazır almak.uğraşmak istemiyorum o kadar.zaten vaktimde yok.bi gövde 1 günde kesip biçebilirmiyim.yapıştırması falan hariç.yani kesilmesi sap ve mayetik delikleri vs.vs.eğer öyle olursa bir dükkanla anlaşabilirim sitelerde boş bi günde dükkandaki elet edavatı kullanırım.veririm 20-30 bişiler.gerçi bu işe para lazım elimde henüz buna ayırcak para yok.yani gövde ağacı falan çok bişey değilde.burguları, köprü sistemi, sapı derken en az 300-350$ tutar 100$ da gövdeye harcasam 500$ ı bulur.para bulursam neden olmasın iyi olabilir.😀
kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀