Elektro Gitara başlangıç için bu sistem iyi mi?

Merhaba. 6 ay sonra elektro gitara başlamak istiyorum. Şu an elimde normal gitar var. Elektro gitara başlamak için belirttiğim ekipmanlar iyi midir acaba? Genel olarak Heavy metal ve Hard rock çalacağım.

Elektro Gitar : Ibanez GRG170DX-BKN GIO Elektro Gitar (Link : IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024)
Amfi : Blackstar ID Core 20 V4 (Link : Blackstar ID:Core 20 V4 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic)
Jak kablosu: Fender Accessory Set (Gitar kablosu+Askısı+Akort cihazı) (Link : Fender Accessory Set ( Askı-Akort Aleti-Gitar Kablosu) - gitarparca.com)
Pena: Planet Waves (D'addario) Black Ice Picks Medium 0.80mm (10 adet) (Link : Planet Waves Black Ice Picks Medium 0.80 MM - 10 Adet Pena Fiyatları ve Özellikleri)
Bu sistem başlangıç için iyi midir ve öğrenmek ve çalmak için beni 3-5 yıl götürür mü?
Düzenleme : Arkadaşlar amfiyi ve gitarı değiştirdim.

Son düzenleme:
bende aynısı ile başladım. Çok değil zaten 4-5 ay oluyor. Ibanez çok güzeldi. full siyah olanı vardı. Bir de blackstarım id core v2 . kılıf sonradan almıştım yanında gelen çok tırtı oluyor. Pena kablo ise yanında gelenler yetmişti gayet.

20000 TLye gidip ibanez grg131li set filan almam daha gitar akort tutmuyor 3-5 bend yapınca kaçıyor , onun yerine forumda satılan şu gitarı alırım hem dahili prosesörü var hem de malzemesi grg131den kat katt daha kaliteli.https://turkrock.com/konu/mooer-gtrs-s900-akilli-gitar-10-ay-kullanildi-kozmetik-kusurlu.120854/

20000 TLye gidip ibanez grg131li set filan almam daha gitar akort tutmuyor 3-5 bend yapınca kaçıyor , onun yerine forumda satılan şu gitarı alırım hem dahili prosesörü var hem de malzemesi grg131den kat katt daha kaliteli.https://turkrock.com/konu/mooer-gtrs-s900-akilli-gitar-10-ay-kullanildi-kozmetik-kusurlu.120854/
2. El alamam ve forumdan falan da alamam.

Ablam ses kartı istemiyor maalesef bende ilk balta ses kartı alacaktım.
Seçtiğiniz amfi her zaman başlangıçta en uygun seçenek. Pratik yapacaksınız, kendinizi geliştireceksiniz. Muhteşem tonlara ihtiyacınız yok ki zaten başlangıç seviye ses kartı ve dandirik bir hoparlör ile öyle ton alamazsınız. Amfiye kabloyu tak çal. 4-5 yıl sonra artık güzel güzel gitar çalarken uğraşılacak konular onlar. Biz de bu yollardan geçtik.

Geri