Nasıl yani? Tel mi perde mi?Eusine demiş ki:1. tel cızırtı şeklinde 2. telin sesiyle aynı geliyor.
Umarım yoktur birşey, genelde o kadar çevirmeye gerek kalmadan yapılır, ayrıca 1,5 tur attırılacaksa bile yavas yavas attırılır, ben olsam o kadar turu 2 günde zor yapardım... Ama gitarın durumuna bağlı hem truss rodlar da bir değil, belli farklılıklar olacaktır.turkegilmez demiş ki:Buraya da yazayım da gösterdiğim bilir kişi 1.5 tur attırdı sap ayarı yapıcam diye inşallah parçalamamıştır...
Sap ayarı varsa saddle yüksekliğine bakmak lazım. Eğer normalse perde demirleri farklı yükseklikte olabilir.midnite demiş ki:benim de en üst telimin 14,15,16 ncı perdelerinden cızırtı geliyo onun dışında bir peoblem yok. sap ayArı yapılmalı heralde ?? başka bi problem olabilir mi?
gogostar demiş ki:Umarım yoktur birşey, genelde o kadar çevirmeye gerek kalmadan yapılır, ayrıca 1,5 tur attırılacaksa bile yavas yavas attırılır, ben olsam o kadar turu 2 günde zor yapardım... Ama gitarın durumuna bağlı hem truss rodlar da bir değil, belli farklılıklar olacaktır.turkegilmez demiş ki:Buraya da yazayım da gösterdiğim bilir kişi 1.5 tur attırdı sap ayarı yapıcam diye inşallah parçalamamıştır...