yardırmalı kopamı birşeyler istiyorsan mh 400 üm vardı zamanında (ltd) eski üretimlerden . onların mh 1000 deluxe lerini bile bulabilirsin. 1500 e . şahsi önerim olarak not düşmek istedim.
peki tremolo görevi gibi kullanabileceğim prosesör veya pedal var mıdır ? hiç araştırmadım çünkü prosesördü pedaldı falan
Hele o edge pro var ya, ulen şaheser bence beyaw hem mekanizması basit hem de düşük profilli tremoloların kralı. Ben gitarımda yüzer köprü olmadı mı pantolonum düşmüş gibi hissederim elim ayağım dolanır.Floydlu ve tremolo sistemli gitarlara bu düşmanlık nedendir anlamadım gitti 🙂 Gitara ilk başladığımdan bu yana tüm gitarlarımda floyd rose, edge pro yada edge zero tremolo sistemlerinden biri oldu ve hiç bu konuda şikayetim olmadı 🙂 Akort kaçırmaması büyük avantaj bence, çoğu zaman tel değişiminden tel değişimine akort ettim. Hatta sahneden yarım saat önce tel değiştirdiğim bile oldu, sabit köprüde bunu yapmak mümkün değil 🙂
Öneri kısmına gelirsek, yukarıda spider konusunda hackeiommi'nin yazdıklarını destekliyorum. Amfi olarak ben de Blackstar Ht1 önereceğim, gitarda da braveblood'un önerdiği gitar iyidir, ama ibanez rgt42dx ve rgt6ex de aklında bulunsun derim.
Sabit köprüde bunu yapmak neden mümkün değil? Ben Telecaster ve LP kullandım yıllarca, imkansızları başarmışım meğer.Hatta sahneden yarım saat önce tel değiştirdiğim bile oldu, sabit köprüde bunu yapmak mümkün değil 🙂
Lambalının olayının ne olduğunu düşünüyorsun?Son zamanlarda düşük wattage lı lambalılar piyasaya iyice girdi ve tuttular da ama işte lambalının asıl olayı malesef o değil diye düşünüyorum.
Ulaş başgan ortalığı karıştırıp piyasadan yok oldu desene... 🙂Tartışırmayın boşa, başlık öksüz kalmış dostlar? Neredesin @UlasBaran? Ne yaptın ne ettin? Ses ver hele.