Blackstar HT5R combo cok basarilidir. Daha dun shecter gitarla denedim, cok hos cleanler ve cok saglam drive i vardi. Bende kafa kabin versiyonu var, satip combosunu alasim gelmedi degil. Tremolo sistemi kaliteliyse ayar kacma durumu olmaz, duzenli bakim gerekir ki duzenli bakik her gitara lazim. Eger tremolo kolunu cok gerip tel koparmazsan arladaslarina rezil etmez 😀SYN custom da 1000 series var galiba. Cok saglam tremolodur. Bu arada digital amfi bir sure sonra bezdirir. Tonlar cok yalay geliyor, bende digital le basladim 6 ay sonra blackstar aldim 😀Tuse daha belirgin hale geliyor ve en ufak tuse degisimini hissedersin. Bu butceye 1100 liraya ht5r combo 1500 lirayada tarzina uygun bir gitar alirsan cok guzel olur. Aslinda o fiyata ibanez rg350mz dxz exz lerden biri olabilir. Mz cok kaliteli bir gitat fiyatina gore, 3 ay once alacaktim para amfiye gitti, sonrada gonlumu shecter hellraiser special c1 e kaptirdim. Bu arada shecter hellraiser special c1 de harikadir. Birde dun denedigim gitar harikaydi. Sanirim solo 6 special c1. Ht5r comboyla cok harika clean tonlari cok tatliydi, ayrica reverb 10 kademelidir ve cok da kaliteli. Drive kanalida cok kaliteli. Cidden gidip combosunu alicam [emoji16]