Amplifiye edilmemiş (çıplak) elektrogitar sesi örneği. Videoda dakika 7:00 civarı. Bu şekilde odanızda takılırsınız, egzersiz çalışırsınız en fazla.Uzatmayacağım.
Uzattıkça batıyorum.
Orada algılar işlemiyor; başka bir kafada oluyor insan. İyi ki de öyle oluyor. Çünkü öbür türlü hayal kırıklığına uğrardık.İlk gitarımı aldığımda eve koşup Scuttle Buttin çalmaya çalışmıştım 0.5 bilgimle, bi anlık SRV olmuştum ya da başıma güneş vurmuştu emin değilim.
Hocam sizde mi klasik gitarla başladınızO gitarını alsın, biz ona bir tane kulaklık amfisi uydururuz . İnsanlık öldü mü birader🙂 Sadece beklentilerini gerçekçi tutması lazım. Gitarını eline alır almaz solo çalabileceğini zannetmek filan gibi tipik yanılgıları var arkadaşın. Ben de öyleydim, klasik gitarı aldıktan 2 hafta sonra kendimi Randy Rhoads sanmıştım 🤣
Evet.Hocam sizde mi klasik gitarla başladınız
Hocam bence öyle daha güzel oluyor çok sabit fikirli böyle ille de rock çalacağım demiyorsa kişi bence çünkü başka tarzlara da hakimiyet ve bilgi sağlıyor Rock'tan sıkılırsan flamenko veya klasik müziğe geç. Hem sağ eli ve parmakları daha çok kullanıyorsun klasik gitarda. Akustik gitara mesela çok samimiyet besleyemedim sesi güzel ama işkence gibi geliyor telleri.
Evet, bence de. Ama işte elektro gitarla çok daha fazla sound üzerinden ilişki kurulduğunda klasik gitar iyi bir tercih olmuyor. Kişisel gözlemim, doğrudan distortion ile elektro gitara başlayanların dezavantajlı olduğu yönünde. Pena ile akustiğe başlamak çok daha iyi bir tercih. Aksi takdirde power chordlar ve komalı bendlerden öteye gidemememe riski artıyor gibi geliyor bana. Hepimiz öyle başlıyoruz tabii, ama o hevesi aldıktan sonra bir yere gidebilmek için klavyeyi tanımak lazım. Klasik gitar bunu sağlıyor.Hocam bence öyle daha güzel oluyor çok sabit fikirli böyle ille de rock çalacağım demiyorsa kişi bence çünkü başka tarzlara da hakimiyet ve bilgi sağlıyor Rock'tan sıkılırsan flamenko veya klasik müziğe geç. Hem sağ eli ve parmakları daha çok kullanıyorsun klasik gitarda. Akustik gitara mesela çok samimiyet besleyemedim sesi güzel ama işkence gibi geliyor telleri.