walla abim malesef gunumuz kuruyla gitar almak baya zorlaştı. elektroya yeni baslamak icin gitara min 8k ayirsanız fena olmaz aslinda. evet o fiyat bandindaki gitarlar şahane olmasada idare eder sizi bence. ibanez gio serisi , schecter sgr serisi vb... dedigim gibi kotu degiller fakat sahane de degiller. ki zaten malesef guncel ekonomi de durumlar boyle :/ grx70 olabilir grg121 olabilir. ve zaten aralarinda daglar kadar fark oldugunu dusunmuyorum. hocam amfiye gelirsek malesef akustik hakkinda cok bir fikrim yok fakat boss katana , roland cube ,micro cube modellerini arkadasimla denemistik. akustik baglamisti sorun yoktu. micro cube bir donem arkadasla donusumlu kullandigim bir amfiydi. ev kullanimi icin yeterliydi. ara ara akustik de bagliyorduk zaten. sonradan zaten id core serisine gectim ondan sonra ses karti cart curt...yani benim bilip de onerebilecegim şeyler bunlardi. yaklasik yarim saattir tuslu telefondan (biliyorum cok degisik ) bunlari yazmaya calistim.. malum yks hazirlaniyorum telefonda gitti..