elektrogitar önerisi

Hocam yukarıda arama simgesi var oraya bu başlığı yazsan yüzlerce aynı soru aynı bütçede gitar önerisi bekleyen ve cevaplananlar var.
Sıfır o para alacağın gitarlar çöp. İkinci elde ise biraz daha bütçeni arttırabilirsen tarzını bilmiyorum ama SSS manyetik squier classic vibe strat veya telecaster olabilir. HH de Jackson js32 veya schecter c6 serisi olabilir. Ama 12 sıfır ve ikinci elde biraz az kalıyor. Gönlüne göre bulman dileğiyle.

Hocam yukarıda arama simgesi var oraya bu başlığı yazsan yüzlerce aynı soru aynı bütçede gitar önerisi bekleyen ve cevaplananlar var.
Sıfır o para alacağın gitarlar çöp. İkinci elde ise biraz daha bütçeni arttırabilirsen tarzını bilmiyorum ama SSS manyetik squier classic vibe strat veya telecaster olabilir. HH de Jackson js32 veya schecter c6 serisi olabilir. Ama 12 sıfır ve ikinci elde biraz az kalıyor. Gönlüne göre bulman dileğiyle.
teşekkür ederim. gözüme 2 gitar çarptı bir tanesi ibanez grg131 diğeride jackson js11 bu ikisi iyimidir. hangisi daha iyidir.

İkinci el Jackson js32
Ibanez rgrt421
Ltd ec256
Ltd te202
Schecter c6 pro
Epiphone standart
Sabit köprü bakın Floyd rosedan şimdilik uzak durun.
İkinci el temiz gitarlara yönelin. Piyasada nakit akışı az. Şuan satım zor olduğu için iyi bir pazarlıkla güzel fiyatlara alabilirsiniz.

Geri