Elektrogitar tavsiyesi

Oğlunuz ses çıkışını nerden alacak?

Çok kafanız karışmadan Blackstar id core v4 20 almanızı öneririm.

Bütçenizi bilmiyorum ama Midex,kozmos ve yukarıdaki ilan markasından uzak durmanızı öneririm.

Sap ayari, entonasyon ayari, switch kontrolu, manyetikler saglam mi, fretler ne durumda asinmis mi, tesviye mi gerekir yoksa fret degisimi mi ivir zivir birkaç kontrol var. Bilen biriyle bakmak gerek veyahut 2 sene garantili 0, mağazadan gitar almak daha mantıklı gibi.

+ ton dert edilmesi gereken en son şey. Evde bilgisayar var ise amfi yerine gitar + ses kartı + stüdyo kulaklık(ucuz) veya referans monitör kombosu öneririm. Referans monitör de şart değil, 3.5mm girişli bir hoparlör varsa 1/4 TRS dönüştürücü ile ses kartına bağlanıp oradan da çıkış alınabilir. Amp uygulamalarında sınırsız amfi, sınırsız pedal seçeneği var.

18 yaşındaki oğlum için elektro gitar alacağım.duman tarzı aşırı sert rock içermeyen parçalar çalmak istiyor.letgoda bir ilan buldum ama 2.el elektrogitar alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmediğim için korkuyorum.bilen arkadaşlarım fikir verebilir mi?
kendin anlamıyorsan, 18'lik kardeşin de hevesi kırılsın istemiyorsan açıkçası letgo'dan filan bakmak yerine bilindik müzik mağazalarına gidip en azından destek / tavsiye alarak model seçmende fayda var
elbet onların da önerdiğini cup diye atlayıp alma, buraya sor derim...
mesela Dore, Zuhal, Cangöz, Senkop gibi mağazalar, mydukkan gibi online siteler ... buralardan da LTD, Schecter, Ibanez, SX, Cort, Fujigen, Yamaha gibi makul fiyatlı modelleri de olan markalar taranabilir
Midex, Kozmos, Donner, Boston gibi markalardan çok mecbur değilsen uzak dur

Geri