Ben canlı canlı dinlemiştim o nedenle reklamını da yapayım dedim, beğenen beğenir istemeyen dinlemez almaz 🙂
Avril daha yokken bu hatun sahnelerde esiyordu, abim öve öve bitirememişti gidip gördüm bayıldım taa sene 2000 falan. Sonra avril çıktı Ohareyyyo dedik ne oluyor bu kız bizim gördüğümüz kız mı acaba diye 😀 O zamanlar yaşı çok küçüktü ama bi şekilde pub ve konser programlarında yer alıp herkesi büyülüyordu valla. O zamanlar da kolunda file çoraplarına takanlar olmuştu. 🙂
Sonra yıllar sonra o yarışmada gördük bu kızı neden dedik böyle olmuş, maalesef yarışmalarda insanları sözleşmelerle kitleyip çeşitli imajlara sokuyorlar saçma saçma. Dedik bi yabancı söyletseler şu kıza ama olmadı bi türlü. Yine de çok iyiydi bence. Yukarıdaki performansına gelince alerji ve grip olmuş kız, ona rağmen ben çıkmam etmem dememiş nefes nefese sahne yapmış. Bence çok büyük başarı.
Bunlar da yarışmadan, kızın pırıltısını kullanmak için uğraşmışlar. Ne yapsınlar onlar da para kazanmaya çalışıyor sonuçta 😀
Onun dışında parçasını gittiğim bir kayıt stüdyosunda dinledim, sağlolun oranın sahibi abi dinletmişti bu kız müthiş diye, bu arada müthiş diye anlattı karakteri her şeyi deli doluymuş, tam kaprissiz melek mi melek ama bi o kadar da Rock star 🙂 Yani parçanın ham hallerini duydum, enson ne olmuş bitmiş bilmiyorum ama bildiğin eridim bittim. Ve şunu söylerim ben bu kızı dinlerim ya. İşalla saçma sapan .ok atanlar da erir de kızın değeri anlaşılır bu sefer 🙂