olacak yani o yaralar illa 🙁Ellerin daha nasırlı olması için önce acıyıp nasırlaşması lazım işte. Hepimizin geçtiği yollar. O geyik hala var mı bilmiyorum ama 2008 2009 gibi ben gitara başladığımda parmak uçları yara oldukça tuzlu suda tuzlu sodada falan bekletiyoduk akşamları yarım saat 🤣
En güzeli calmamak. Biz çalıyoruz da noluyor sürekli masraf, hanım dırdıriolacak yani o yaralar illa 🙁
Şu aşamaya bikere geldin mi bundan sonrası her şey kek oluyor başlığı açan arkadaşa örnek olsun diye söylüyorum 😀 tabii 10-60 telde bir buçuk ses bend yapmaya kalkmazsanız.
abim naptin sen
Bir şey değil de elinin yara olup olmamasını bu kadar takma başlarda parmağın kanasa bile normal tek dikkat etmen gereken şey parmak eklemlerin aman dikkatli ol parmak eklemlerine hasar verme çalmadan önce ısınma egzersizleri yap aksatma yoksa uzun vadede tetik parmak ve benzeri hastalıklar görülebiliyor ki bu hastalıklar bir müzisyenin başına gelebilecek en kötü şeydirTek tek tesekkurler arkadaslar ☺️
elimin yara olmasini pek onemsemiyorum fakat tel o kadar kesiyor ki calmaya devam edersem oluk oluk kan akacak ve aci cekecegim o yuzden calamiyorum. Tenim ince ve asiri terliyor. klasik gitarda mesela ellerim kanamisti fotografini koyup gozunuzu kanatmak istemiyorumBir şey değil de elinin yara olup olmamasını bu kadar takma başlarda parmağın kanasa bile normal tek dikkat etmen gereken şey parmak eklemlerin aman dikkatli ol parmak eklemlerine hasar verme çalmadan önce ısınma egzersizleri yap aksatma yoksa uzun vadede tetik parmak ve benzeri hastalıklar görülebiliyor ki bu hastalıklar bir müzisyenin başına gelebilecek en kötü şeydir
Masana bir tane mikrofiber bez koyup sürekli elini silmeni tavsiye ederim bir de attığım egzersizi düzenli olarak çalışırsan kısa sürede halledersinelimin yara olmasini pek onemsemiyorum fakat tel o kadar kesiyor ki calmaya devam edersem oluk oluk kan akacak ve aci cekecegim o yuzden calamiyorum. Tenim ince ve asiri terliyor. klasik gitarda mesela ellerim kanamisti fotografini koyup gozunuzu kanatmak istemiyorum
Acımıyorum gitara vuruyorum kırbacı 😀abim naptin sen
Benim daha sadece işaret parmağında var demek ki az çalışıyorum 😄
"İnşaatta gitar çalıyorum"
Aşırı terleme için bir dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederim,ayrıca metal-kimyasal-ten hassasiyetiniz fazla olabilir.elimin yara olmasini pek onemsemiyorum fakat tel o kadar kesiyor ki calmaya devam edersem oluk oluk kan akacak ve aci cekecegim o yuzden calamiyorum. Tenim ince ve asiri terliyor. klasik gitarda mesela ellerim kanamisti fotografini koyup gozunuzu kanatmak istemiyorum