Emektar Turkrock.com Üyeleri

Eskiden Anadolu yakası ya da Taksim vb buluşmalar olurdu ben en çok o ortamları özlüyorum açıkcası...8-10 kişi geliyordu ama şahane ortam ve sohbet oluyordu, başka şehirlerde de yapıldı diye hatırlıyorum ama devamı gelmedi herhalde...5-6 tane sağlam arkadaş edinmişimdir o buluşmalar ve sonrasındaki iletişimle...

Eskiden Anadolu yakası ya da Taksim vb buluşmalar olurdu ben en çok o ortamları özlüyorum açıkcası...8-10 kişi geliyordu ama şahane ortam ve sohbet oluyordu, başka şehirlerde de yapıldı diye hatırlıyorum ama devamı gelmedi herhalde...5-6 tane sağlam arkadaş edinmişimdir o buluşmalar ve sonrasındaki iletişimle...
Organize edelim abi? Ben de Izmir'de yasarken seneler once bulusmaya katilmistim ve cok iyi arkadaslar edinmistim. Istanbul icin organize edebiliriz su an.

Organize edelim abi? Ben de Izmir'de yasarken seneler once bulusmaya katilmistim ve cok iyi arkadaslar edinmistim. Istanbul icin organize edebiliriz su an.
yapalım gerçekten temmuz ayında pek kimse buralarda olmaz ben de yarın yola çıkıyorum ama ağustos sonuna doğru herkese uyacak bir ortam yapabiliriz ben kesin gelirim @sixfeetunder la aynı mahalledeyiz zaten sürüklerim o da gelir 🙂

Yeni üyelerin anlayamayacağı bazı şeyler var ki anlamalarını beklemek te hata.. İlk üye olduğumuz zamanlar forum kültürü denen bir şey var mıydı bilemiyorum ama bizler oluşturduk bunu.. Seviyesiz diyaloglar hep vardı, neticede burası da toplumun bir yansıması ama yine de azdı.. İnsanların birbirine yardımı süperdi, bir soruma özelden kompozisyon yazıldığı da oldu, telefondan tek tek tarif veren de, bazılarını ararım hala daha bilgili olduğunu düşündüğüm konularda.. Üstelik bayağı becerikli adamımdır ama aptala anlatır gibi anlatanlar oldu vaktini verip.. Hepsine teşekkür ederim.. Hala da böyle özverili cevaplar verenler var..

Bir de yeni türeyen bazı üyeler de varki milletin sayfalarca tartıştığı konuya iki cümle hatta 3-4 kelimelik tek cümle yazıp zeki gözükmek için kasanlar.. Nasıl bir tatmin arayışı bilemiyorum.. Komik veya akıllıca olması ya da olmaması değil asıl mesele, gerekliliği, katkısı ama diyecek laf yok, tercihlere karışılmaz.. Mesajları tepki almayınca acaba soruyorlar mı kendilerine "ulan ben bu salak mesajı neden yazdım" diye.. "Ne anlatıyonuz siz ağa" yazanı da var, uzun ve aptalca ingilizce saçmalayanı da var.. Eskilerden gırgırına, afedersiniz kaşarlık olsun gülelim diye bunu yapanı anlayabiliyorum da ukalalık amaçlı yapıldığında irite edici geliyor.. Git aynada sıfatınla dalga geç sen s.... diyesim geliyor da vaktim yok.. Vaktim olsa çok güzel dalga geçerim de muhatabım anlamadıktan sonra gereksiz, daha doğrusu bunca yıllık tecrübeme göre anlıyor, bakıyor adamda vites sıkıntısı yok, haklı gözükmek veya troll kafasıyla gıcık etmek için seviyeyi iyice dibe düşürüyor, hiç kasamam... Eskiden klavye erkekleri vardı, şimdilerde de klavye kaşarları türedi.. Toplumun yansıması işte..

Dr Barlo, Badluck Levent Büyük, Basscı Ferruh Bonabian, Mahcem vs vs dışarıdan da bazılarını tanıdığım adamlar.. Bu işi hem çok iyi bilen hem de severek, ticaret değil de hayat olarak seçen insanların kafası başka oluyor, bilgilerini aktarırken mutlu oluyorlar.. Cenk Eroğlu ile yıllar önce Taksim'de müzik mağazasında denk geldiğimde ummadığım halde gaza geldi, 5-10 dakika bilgi yağdırdı bana.. Yakın zamanda Demir Demirkan'la kitap fuarında benzeri bir sohbetim oldu, kitabını imzalıyordu, benim de vaktim azdı, kızım için kitabını imzaladı vs, ama yine de o ortama göre oldukça uzun müzik sohbetimiz oldu, kızımla çok mutlu ayrıldık yanından.. Badluck Levent'i tanımayanınız illaki olacaktır, daha gitar işlerinde nispeten toy zamanlarımda stüdyosuna gitmiştim bir kaç kez.. Bon Jovi'nin 1993 İstanbul konserinde alt grup olarak çalmışlardı ve o konseri en önden izledim, Badluck vokalisti Cenk (sonra Malt'ı kurdu) tam önümde oturdu söyledi hatta bir şarkılarını.. Badluck Levent gözümde başka bir yerde tabi konser nedeniyle, abi adam her gittiğimde ders verir gibi bildiklerini aktarıyordu.. Böyle çok sohbetim var başkalarıyla da..

Bu forumda da hem bu adamların bazıları üyeydi hem de bu kalitede adamlar hala var.. @Dragonchaser, @barrios, @sixfeetunder, daha yakın zamanlardan banlanan Hakan (hackeiommi) süper adamlardır.. @solitude71 'ı şahsen tanımasam da yıllardır bilirim, sıkı takip eder burayı, yardımcı olduğu çok şeye denk geldim.. Bildiğim başkaları da var da işin özeti böyle arkadaşlar yüzünden emektarı olduk bu forumun..
Hackeiommi ye ne oldu adlı bir başlık açsak nasıl olur

Hackeiommi ye ne oldu adlı bir başlık açsak nasıl olur
Hakan'la forumdan banlandıktan sonra bir ya da iki telefon görüşmemiz oldu, severim Hakan'ı, şeker gibi adamdır, kumaşı iyidir.. Uzun zaman olmuş.. Kadıköy buluşmasına gidecek olursam (o tarihlerdeki yoğunluğum önemli) arar çağırırım onu da, güzel olur kahve ile sohbet... Toplantıya gideceklerden Hakan'la iletişimi sıkı olanlar varsa isterlerse onlar da çağırabilirler, ben çağırıp gidemezsem ayıp olur..

Bazılarınızın malumu gidebilirsem çağıracağım sevdiğim, arkadaşım bir iki üye daha var.. Bir de Uğur Abi (Vidinli) vardı gitarları boyayan büyük bomba, konuşkan, yaşı bizden fazlaydı ama çok kafa dengi, eğlenceliydi.. Neyse ya uzatmayayım..

Hakan'la forumdan banlandıktan sonra bir ya da iki telefon görüşmemiz oldu, severim Hakan'ı, şeker gibi adamdır, kumaşı iyidir.. Uzun zaman olmuş.. Kadıköy buluşmasına gidecek olursam (o tarihlerdeki yoğunluğum önemli) arar çağırırım onu da, güzel olur kahve ile sohbet... Toplantıya gideceklerden Hakan'la iletişimi sıkı olanlar varsa isterlerse onlar da çağırabilirler, ben çağırıp gidemezsem ayıp olur..

Bazılarınızın malumu gidebilirsem çağıracağım sevdiğim, arkadaşım bir iki üye daha var.. Bir de Uğur Abi (Vidinli) vardı gitarları boyayan büyük bomba, konuşkan, yaşı bizden fazlaydı ama çok kafa dengi, eğlenceliydi.. Neyse ya uzatmayayım..
Tekrar foruma dönmesi için ikna edemez miyiz, ben şahsen tanımasam da en çok o yardımcı oluyordu, sohbeti de iyiydi. Geri gelsin, imza toplayalım 🙂

Geri