cleanler güzel fakat öyle çok ahım şahım değil doğrusunu söylemek gerekirse. Ama drivelarda kesinlikle cayır cayır bir tonu var. Dediğim gibi arkadaşlarım drivelarda aktif sanıyorlar manyetiği. Yakında aktifini alıcam o zaman düşünemiyorum asıl 😀
GIRNATA demiş ki:EMG'lerin mıknatısiyetlikleri tüm yüksek çıkışlı pasif manyetiklerden düşüktür. 81+85 set kullanmıştım ve telleri gevşettiğimde neredeyse mıknatısa yapışmöıyorlardı, baya zayıf bir manyetik alanı var ve sunta bir bc. rich gitarın sustainini şahlandırmıştım bu manyetikler sayesinde. Yamahanın aktif manyetikleri ayrı zaten. Şimdilik kullanmak nasip olamdı ama onları da çok merak ediyorum. Üreticisi kim acaba? Yamaha manyetik üretme işine de el atmış olmasın sakın 😆
TryToStayAlive demiş ki:bende 81- 85 var mt-2 aracılığıyla line6 spider 2 amfiye takıorum gitarımı ve çok falza ötüyor gitar bunun sebebi aktif olması mıdır yoksa bunu gain i biras kısmak haricinde önleye bilir miyim ? yardımlarınızı bekliyorum
evet clean kanalına giriyorum benim şüphelendiğim olay karabash arkadaşın dediği gibi amfiya yakın çalmak dumundayım belki ondan olabilir yada dedin gibi bağlantıları yeniden bi gözden geçiriyim bakalım topraklamada bişi oldunu sanmıorum ama onuda bi kontrol ediyim bari teşekkürler bilgi için 😉DaveMustaine_64 demiş ki:TryToStayAlive demiş ki:bende 81- 85 var mt-2 aracılığıyla line6 spider 2 amfiye takıorum gitarımı ve çok falza ötüyor gitar bunun sebebi aktif olması mıdır yoksa bunu gain i biras kısmak haricinde önleye bilir miyim ? yardımlarınızı bekliyorum
Yanlış anlama sadece emin olmak için soruyorum, mt-2'yi amfinin clean kanalına giriyorsun değil mi?
Bunun dışında çok çok büyük ihtimalle bağlantılarında bir sorun vardır. Emg'ler çok sessiz manyetikler çünkü, hatta üretim mantıkları o. Aktif emglerin ötmesi oldukça zor rastlanan bir şey yani..
evet mantıklı çünkü kendi drive ını takınca hiç feedback yapmıo nerdeyse :? du bakalım bi ayar çekicem yarın gidip peavey amfide denicem bide setup ıWhiskas demiş ki:Spiderlar genelde pedal ile kullanıldıklarında sapıtıyorlar haberiniz ola. Ötme olayı büyük ihtimalle ondandır.
eyvallah abi içime su serptin 😉 o zmn direk 81 le 85 i yer değiştiriyim bakalım nasıl bi sonuç alıcam :roll:gogostar demiş ki:Aynı manyetik...