bende araştırmaya devam ediyorum yarım yamalak ingilizcemle anladğım kadarı ile cleanlerde güzel etkiye sahipmiş fakat clean e hiç ihtiyacım yok diyebilirim dist üzernde nasl bi etki yapıyor onu anlamak lazım devre çok basitmiş aslında 1 pil yerine 2 pili seri baglıyoruz bunu modlu yapıp 3 yollu switchle 9 / 18 oalrak çalıştuırıyorlar ki 1 yataga 3 tane pil demek buda 😀 hadi bakalım yorumlara devamo switch te bu siwtch 😀
aynen oyle farklı tonalr elde etmek için usttekı arkadaşın dediği gibi sağlam sistem olmadan duyulması zor sanırımBen bi kere yapmıştım 18v EMG 85 için, açıkçası çok anlaşılır bir fark duymadım. Bu arada, gitarı deşip mini switch takmadan ve kaviteye iki seri bağlı pili koyarak yapabilirsin. Bu switch anladığım kadarıyla 9v/18v arasında geçiş yapmak için.
benimde şüphem orada ama yüksek voltaj bobinlerde nasl bi gerilim uygulayacak teller kopmadan durabilecekmi yahut ne kadar duracak dip ses ne alemde olacak vs vs..
sadece seri oalrak 🙂 yanı tek pılle çalısan devreye artı veya eksıden kopartıp araya 2. pili koyacagızPeki bu ekstra pil yuvasını nasıl bağlayacağız devreye? Şema vs. var mı acaba sizde?
Gitarinizin elektronik yuvasında yeterli alan vardır umarım ikinci bir pil koymak içinAldım geldim pil yuvalarını. Akşam eve gidince ilk işim denemek olacak 😀
hahah aşk budur hocam videosunuda beklıyoruz afetr before seklınde 😀Aldım geldim pil yuvalarını. Akşam eve gidince ilk işim denemek olacak 😀