Valla bana beklemek çok zor geliyor.Sabırsız biri olduğum için;ama olsun sonunda görcez ya.Umudu da yeter,yalnız klibi izleyen biri olursa lütfen yazsın.
davulzurna demiş ki:vayy? yazılanlar silinmiş . haksızlık bu. benimkiler eleştiriydi aslında. sadece hakaretlere cevap verdim.kimseye hakaret etmedim.
anlaşıldı... demek burada da körler ve sağırlar var.
rock'da haksızlık rock'da torpil olmaz.
Burası forum ise kimsenin tekelinde olamaz.
Olursa yanlış olur.
giggle demiş ki:davulzurna demiş ki:vayy? yazılanlar silinmiş . haksızlık bu. benimkiler eleştiriydi aslında. sadece hakaretlere cevap verdim.kimseye hakaret etmedim.
anlaşıldı... demek burada da körler ve sağırlar var.
rock'da haksızlık rock'da torpil olmaz.
Burası forum ise kimsenin tekelinde olamaz.
Olursa yanlış olur.
Evet ne güzel demişsiniz kimsenin elinde olmaz "rock", gereksiz sohbet kıvamında da başlıkları sabote edemezsiniz. Eleştrinin nasıl yapılacağını biz öğretecek değiliz değil mi efendim? Kimseye torpil falan da yapmıyoruz. Eğer bir şikayetiniz varsa önce kurallarımızı okuyun, sonra gereken yerlere şikayetinizi belirtin.
Burası IRC kanalı değil, öncelikle bunu bilmek gerek.
Ona göre eleştriler yapalım.
Herkese iyi yazışmalar...
ForumdanAtildim demiş ki:....insanların gözünün içine baka baka emreaydın'ı koruyup kollayan bir forumd eğil mi burası sayın yönetici ? Farklı düşünce sistemlerinden ve hakeret içermeden 1.5 saatte yazılan ve buraya koyulan silinen entryimde (ki moderasyon ekibinde olabildiğin için bunu geçmiş sayfalarda kolayca bulabilirsin ) silindiği yalan mı ? 🙂 Yarattığınız ilüzyona tapıyorum. emreaydın süpersin.
ForumdanAtildim demiş ki:insanların gözünün içine baka baka emreaydın'ı koruyup kollayan bir forumd eğil mi burası sayın yönetici ? Farklı düşünce sistemlerinden ve hakeret içermeden 1.5 saatte yazılan ve buraya koyulan silinen entryimde (ki moderasyon ekibinde olabildiğin için bunu geçmiş sayfalarda kolayca bulabilirsin ) silindiği yalan mı ? 🙂 Yarattığınız ilüzyona tapıyorum. emreaydın süpersin.