merakla bekliyorum, nereye gidecek konu daha !?
ama ben bunları, yani bütün bu birşey yaratma çabalarını polemiklerinin hepsinin mantıklı bir şekilde çökertilmesinden doğduğunu düşünüyorum, e önce yavaş başladılar, s leri mi söyleyemiyor, şöyle sessiz, böyle sakin, emreaydın şöyleydi böyleydi, dolanmış birbirine geçmiş bin tane sinir bozucu konu.. şimdi de 10 yıl sonra unutulacak veyahutta adı bitişik şamar oğlanı ! geçelim arkadaşlar, geçelim, başka karalaması olan varsa dinlemedeyiz, zira her zaman söylediğim gibi, 10 yıl sonra burada olacağım gibi yarın, öbürgün, ondan sonraki gün de burdayım, hep böyle olacak bu! yaratıcılığınızı kullanıp geliştirmeye devaamm, beklemedeyiz! Ama bilelim, bunu hep söylerim, kaliteli müzik patlar, iki ay dinlenir, üç ay dinlenir, sonra kim söylerse söylesin unutulur belki, en azından sadece kulağıma hoş geldi dinledim diyenler için unutulur gider, akılda kalan, 10 yıl sonra da hatırlanan, sanatçıya yapışmış olan tarzdır, duruştur... En azından benim öyle olmuştur, isim vermeyeceğim ama eskiden çok sevdiğim, dinlediğim birileri, samimiyetsiz duruşları ve saygısızlıkları yüzünden düşmüştür gözümden... efendiliktir, işine, seni dinleyen insana duyduğun saygıdır, terbiyedir, görgüdür hatırlanan... "gelecekte değişmeyecek mi emre" diyeceksiniz şimdi içinizden, ahaha tezini de çürüttüm bak diyerek... zannetmiyorum, beklemiyorum, görünen köy, kılavuz istemez demek geçiyor içimden... zira olsaydı, şimdiye çoktan olmştu, bir şarkıyla patladığında bile kendini dünya starı sanan öyle çok zavallı var ki... işte bu yüzden, saygı duyalım, sevmesek bile... ve kahin ruhumuzu bırakalım bir kenara...