emre aydın yeni bir isim değil ki 5 ay sonra hatırlanmasın...6. cadde vardı vakti zamanında... hatırlanmıyor mu şimdi 6. cadde... herkesin hala dilinde 6. cadde şarkıları... albümün orjinalini arayan bir sürü insan tanıyorum ben..kaldı ki en iyi çıkış yapan ödülüne layık görülen bir insanın 5 ay sonra hatırlanmaması için hobaa eller havaya tarzında müzik yapması gerekiyordur... her ne kadar hak etmeyen birçok insan gözönünde olsa ve sanatçı sıfatını taşısada bu ülke kime sanatçı deyip kime demiyeceğini çok iyi biliyor bence... emre aydın müzik piyasasından kolay kolay silinecek bir isim değildir..olmamıştır..olmayacaktırda... emre aydın'ı sıradan bir şarkıcı olarak görmek komik geliyor bana... her şeyden öte adm okuyor... edebiyatı takip ediyor... kelimeleri seven bir insanın müziğide eş değerde sevmesi ve kelimelerle müziği harmanlaması muhteşem bir şey..emre aydın sağlam yazan biri... emre aydın ve emre aydın gibi isimler kolay kolay silinmez bu piyasadan... evet şaşalı olmayacaktır şimdiki kadar ama zaten emre aydın'ın şşalı anlara ihtiyacı yoktur..emre aydın'ın amacı adının her yerde duyulması, habire poh pohlanmak değildir ki... adam işini yapıyor..içinden geleni yapıyor..sanat yapıyor... üstelik sanatını gayet özgün bir biçimde yapıyor... herkesin sanatçı olduğu bu devirde emre aydın gibi sanatçı görmek zor artık...