gdonmez_1805 demiş ki:emre aydın'ı taaa 6.cadde zamanlarından bilen ve beğenerek dinleyen biri olarak yeni albümünü de oldukça başarılı buldum ve bu hafta sonu Ankara Sanatolia'daki konserine gittim.. Canlı performansları ekip olarak gayet iyiydi özellikle coverların hepsi çok güzeldi. Ancak bir konuya takıldığımı belirtmek istiyorum, kendisi de bu sayfaları okuyorsa naçizane fikrimizi söylemekte fayda görüyorum. Müziğin yapılışından hiç anlamam,ben sadece dinleyici kısmındayım olayın ama konserde bir olay beni rahatsız etti. daha önceden belli ki albüm şarkılarının altyapıları hazırlanmış ve emre aydın ve ekibi onun üzerine çalıyorlar.. etrafta keman yokken canlı performansta keman sesi duymak, aynı şey piyano için geçerli yada malum afilli yalnızlık'ın 'sövdüm..sövdüm.... vs' gibi kısımları beni rahatsız etti. çünkü orası canlı performans yeri, ben zaten albümü aldım ve orjinal halleriyle diyeyim, o parçaları dinliyorum. orada sadece gitar-bas gitar ve davul+ emre aydın'ın sesiyle şarkıları dinlemek isterdim. o yüzden tüm albüm parçalarında evde dinliyormuşum hissine kapıldım. belki de bu yüzden daha doğal çaldıkları coverlar hoşuma gitti. yine de kendisini ve ekibini başarılı buluyorum ve uzaklarda bir İzmirli olarak destekliyorum..
bir de Ankara konseri neden İzmirdekilerden daha pahalıydı acaba??? 🙂
Ya sizce emre aydinLa haluk levent ii olur mu?Bence açikcasi olmaz,tarz farkliiliindan fln deilde,ses tonu acisindan,,,mayrock demiş ki:ya ben haluk levent'le emre aydın beraber adana'da konser verecekmiş diye duydum var mı bu işin aslı dogrumu yoksa yanlış mı duymuşum