İmza günü için 5 YTL mevzusunu dile getiren arkadaşa bir şey diyemiyorum orada olmadığım için. Ama şöyle bir durum olabilir, 5YTL karşılığı poster imzalamamıştır da, poster imzalatmak isteyenler evela 5YTL karşılığında poster satın almışlardır. Çünkü imza gününe gittim ben böylesi bir paralı muameleyle karşılaşmadım. Ha poster imzalatmadım o ayrı.
Sahnede dik duramıyor, popçudan bozmadır, amanda şöyledir yok da böyledir diyen arkadaşlar sizlere ciddi ciddi gülüyorum artık ben. Yanlış olmasın, ne oldu.. (Bu lafları geçen ay da etmiştim) Önce peltek dediniz, olmadı... Ağlak dediniz, olmadı... Durmadı yani emreaydın gerçeği... Unutulacak dediniz, o da olmadı... Sahnede dik duramıyor mu çıktı şimdi ? Popçudan bozmadır mı çıktı ? Sizi esefle kınadığım falan yok. Saygı duyduğum yönleriniz var düşüncelerinizde. emreaydın´ın sahnesinin öyle mükemmel deli ötesi olduğu söylenemez. Çünkü genç, çünkü yeni. Lakin gelişime açık. Bir üç ay önceki haliyle şimdiki halinde dağlar kadar da fark var. Ne kadar kolay geliyor birilerini karalamak ? Sizler daha iyilerini yaptınız da biz mi görmedik arkadaşım! Böyle sözler yazabilmek, böyle bir piyasada bu kadar düşmeye rağmen inat yapıp buraya kadar gelebilmek, bir kaç kuru gürültüye rağmen harika bir kitleyi hiç müzik yapmayarak da yıllarca arkandan getirmek. Bunlar kolay işler değil. Demek ki var adamda bir şey ki, şu an bu adam emreaydın oldu. Konuşulmaması gereken şeyler konuşulmakta burda. Eleştirebilme yetisini kötüye kullanmayalım lütfen.