K
kimsecikler
dinlenilesi: http://www.youtube.com/watch?v=YBB7vHeScYU
Clickboy demiş ki:Canlı izleme fırsatı mı? Gören duyanda adam 5-10 yılda bir aynı yerde konser veriyor sanacak...
keşke beni tanıyıp sürekli yanımda olan arkadaşlarımdan biri olsaydın..işte o zaman söylediklerimin aslında hiç abartılı ollmadıgını anlardın...aslında haklısınız yazdıklarım okundugunda abartı gibi görünebilir...ama inanın hissettiklerimin çeyreği bile değil bunlar...öte bir şey hissettiklerim...anlatamıyorum tam olarak...şimdilik ifade amaçlı seçtiğim cümleler sadece gördüklerinizden ibaret...pek yakında ona yazdıgım şiirleri sitede sizlere sunucam...umarım o zaman da abartılı oldugunu düşünmezsiniz...nicegirl_fb demiş ki:sanki biraz abartmışsın
ogunkolik demiş ki:Herkesin herkese hayran olma hatta hayranlık ötesi hayran olma gibi bir durumu olabilir. bu çoğumuzun başına gelmiştir. babyish bence acınacak halde falan değil,hatta benim fikrimce daha daha mutludur Emre aydına hyran olduğu için. Bakın şiirler bile yazdığına göre Emre aydın olumlu bir etki yaratmış üzerinde. Emre Aydın doğru tercih babyish 😀