bir de adamı yerden yere vuran şahıslar albümü alıp,bir konserini izleyip de beğenmeyen tipler olsa gam yemeyeceğim.albümü indiriyorlar,görüldüğü gibi 6. cadde şarkısı mı indirmişler ,sonra netten emre aydın yazınca çıkan ancak emre aydına ait olmayan şarkıları mı dinlemişler nedir gelip garip yorumlarda bulunuyorlar. herkes beğenmeme hakkına sahiptir. biri çıkıp ben sert müzik severim emre soft yapıyor dinlemem ya da müzikal altyapısı sağlam değil ya da sözleri beğenmiyorum ya da yorumunu beğenmiyorum gibi mantıklı yorum yapsa kimse bir şey demeyecek ama adamlar çıkıyo ay çok iğrennççççç diyor. sonra buna cevap verip emreyi savunan da avukatı mısın diye nitelendiriliyor.alın dinleyin bir kere albümü,netten indirdiklerinizde ses kalitesi kötü,sonra imkanınız olursa bir konserine gidin,olmazsa canınız sağolsun. bu kadar, he bunlara rağmen ayyyyyyyy çok iğrenççççççç,ay kutsiden farkı yok(hatta ajdardan farkı yok diyenleri bile duydum) derseniz lafları da alır oturursunuz o zaman. bu da sizin bilgi eksikliğinizi gösterir.