misspain, söylediklerine sonuna kadar saygı duyuyorum ama fikrim değişmedi. Emre Aydın bugüne kadar her zaman inceliklere sahip, aldatılmış, kalbi kırılmış, terk edilmiş, duygusal bir adam imajı çizmiştir. Bu imaj böyle tutulmakla kalmamış, bu insanların gözüne hem de boyanarak sokulmuştur. Yoksa Kim Dokunduysa Sana Ona Git şarkısına gelene kadar albümde klip çekilecek bir sürü şarkısı vardır. Tutup da bu şarkıya klip çekiliyorsa, sorulduğunda açıkça aldatıldım diyebiliyorsa(ama kendisi vakti zamanında aldatmışsa) bu bir imaj çalışmasıdır artık benim gözümde. Zamanında aldatmış olan bir insanın aldatıldığında mangalda kül birakmayıp kim dokunduysa sana ona git, demesi benim gözümde (emreyi tenzih ederek söylüyorum çünkü hala öyle olduğuna inanmak istemiyorum) ikiyüzlülüktür. Dürüstçe cevap vermiştir emre, kabul. Ama o zaman bugüne kadar dürüst davranmamıştır. Evet aldatıldım ve bu şarkıyı yazdım, ama ben de aldattım zamanında, diyebileceği fırsatlar önüne bence bugüne kadar çok gelmiştir. Gelmiştir de söylememiştir bence. Zaten sorun emrenin aldatmış olması değil, aldattığını bugüne kadar gizlemiş olması. Emre misspain'in bahsettiği girişleri yapmamış ve kağıtları imzalamamış olabilir tabii ki ama aldatmayacak bir adam portresi çizilmiştir bence. Bununla insanların gözü boyanmıştır.
Bu yazılarım da şövdüm inşanı ehehe, ağlak adam, arabesk yapıyor, sahnede durmayı bilmiyor ıbızıbıbızı gibi gereksiz eleştirilerle aynı kefeye konmasın rica ederim. Emre'yi yarım yamalak dinleyip de ahkam kesenlerden değilim, onun her şarkısını dinledim, her röportajını okudum, yakaladığım her tv programında seyretmeye çalıştım, bulunduğum her yerde arkasında durdum, destekledim. Sonuçta benim kafamda oluşan emreaydın imajına tamamen ters buldum cevabını. Fikirlerimin değişmesini herkesten çok ben isterim, onun yüzünden beni ikna edecek birilerini arıyorum ve buraya yazıyorum ama henüz tatmin edecek bir açıklama gelmedi hiç kimseden. Kendimi hala kandırılmış gibi hissediyorum ve bu yüzden tepkiliyim, biraz ağır sözler varsa yazımda bu yüzden affola. Eğer ikna edilirsem özür dilemeyi bilirim.
Saygılar...