ogunkolik demiş ki:ya adam çamur atmamışki bence heyecan yapıp savunmaya geçmeyin,adamın otoritesi bellidir ve beğenmemiştir,siz de beğen diye ısrar etmeyin, adamın beğeneceği varsa da beğenmez bu saatten sonra 🙂
ben bir tek kişiyi kastetmedim söylediklerimde ''bazıları'' dedim. begen diye ısrar eden de yok burada zaten ama begenmiyorsa da düzgün bir şekilde dile getirebilir.12-13 yaşında çocukların yaptıgı emre baydın belki bir gün uzarsın muhabbeti yapmaya gerek yok yani 😛 üstelik çamur atma konusunda da magazinsel olayları kastetmiştim. handenin dedigi gibi neden buraya gelip zırvalama ihtiyacı duyuluyor anlamış degilim ben de.. :?ogunkolik demiş ki:ya adam çamur atmamışki bence heyecan yapıp savunmaya geçmeyin,adamın otoritesi bellidir ve beğenmemiştir,siz de beğen diye ısrar etmeyin, adamın beğeneceği varsa da beğenmez bu saatten sonra 🙂
hande_sh demiş ki:her şeyden önce de dinlemiş olduğum albümün başarısını ben belirlerim, benim zevkime hitap etmişse o albüm iyi bir albümdür, bu kadar basit.
Clickboy demiş ki:Müzikten anlamayan insanlar olduğunuz için iyi müzik kriterlerinden bahsetmiyorum. Bahsetmeyeceğim, yine "emre aydın iyi hadi ordan" diyeceksiniz biliyorum çünkü...
ForumdanAtildim demiş ki:nuwanda'dan özellikle beklediğim tepkiyi aldım. Agresif ve alaycı... canınız sağolsun ama hala anlamıyorsunuz emre aydın ile kimsenin bir problemi olmadığını , yaptığınız yürüttüğünüz BAŞARILI (altını çizmeme gerek var mı ? ) marketing ve promosyon çalışmasının bu yaştaki çocuklara uygulanmasının etik olmadığını düşünüyorum ? Bilmem anlatabiliyor muyum sermayenin alternatif tarafları.. Biz de biliyoruz emre aydın ın güzel adam olduğunu.. Oturup sohbet etmişliğimiz de vardır.. Sıcakkanlı ve sevecendir..
Sorunun ne olduğunu anlayıp ta agresif ve alaycı tutumunla birşeyleri bastıracağını düşünmüyorum. Bu bir iş ve sen de pozisyonun gereği bana bunları söylüyorsun. Sen o üniformanı çıkar gel bi çayımı nescafemi iç , canımsın kardeşimsin. Akıllı adam olduğun her halinden belli.
Ama yaptığınız etik değil , bırakın MTV'den seçsinler idollerini , siz bir imaj yaratıp idol pazarlama derdine düşmeyin. Bizler de belirli akademik disiplinleri biliyoruz.
Hepiniz süpersiniz...
(Şu an markanıza zarar vermekten çok sobeledik sitesindeki magazin haberinden sonra emre aydın a yeni bir gündem yaratıyorum. farkındasın di mi zeki kardeşim ? )