- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,821
ForumdanAtildim demiş ki:hepsini geçtim de sadece bu siteyle sınırlı bir çalışmadan mı söz ettim ben ama yine de büyük bir rastlantıdır ki sitenin ilk yıllarında NovemberRain ile de yakından ahbap olan ve yönetimin , moderasyon ekibinin Crisis nickiyle bir parçası olan EmreAydın bu forumda epeyce korunmaktadır.
Ayrıca biliyoruz ki büyük bir tesadüf eseri albüm çıkmasına yakın sürekli -10 mesaj sayısına sahip accountlar emre aydına övgüler düzmüştür. paranoyağım ben canım. hiç biri yapılmadı bunların.
front page ise simdiki site ve yakinda siteden indirilecek sistem front olup page page ucsun istediginiz yere 😀
10 mesajli accountlar icinde hoh artik demekten alamiyorum kendimi
emreaydin org un tekil hit i 8 bin dolaylarindadir ve eski sitede direk olarak rocktr anatolianrock ve turkrock emre aydin forumlarina link verilmistir tiklayan gelip uye olup muhtemelen emreaydin konusuna yazmistir ha yazsa sanane yazmasa sanane hayatimda bu kadar kalitesiz bir savunma gormedim ya frontpage 5 mis
Afiliyalnizlik com hakan yeral adli bir arkadasa aitti bir protesto sitesi acti daha sonra sitede kufurlesmeler olunca ki site hazir bir sistemden olusuyordu sitede kufurlesmeler olunca rica ettim ve siteyi kapattirdim album cikinca da ns leri yonlendirmesini istedim ve tanitim sitesini cevirdim emre de bunu radyo d de acikladi ama siz anlamak istediginiz gibi anlayin
bakin arkadaslar bu isin tam ortasindayim
sarkilarina hikayeler uydurmak isteyenler, bannerlar ile dikkat cekmeye calisanlar hepsini biluyorum. lakin ayip ta degil ama bunu yapmadik, yapmayiz, ihtiyaci olanlar yapsin.
tekrarliyorum hoh yani sevgili emre aydin ile oturup sohbet etmis ve sicakligini yasamis guzel insan hoh