G
Guest
Mario LEVİ /İstanbul Bir Masaldı süper bir kitaptır.Azınlıklar we onları anlamak üzerine...
çok etkilenmiştim we yeri ayrıdır Mario Levi'nin 😉
çok etkilenmiştim we yeri ayrıdır Mario Levi'nin 😉
çok iyi bir kitaptır..hiç beklemiyordum ben de beni bu kdr etkileyeceğini..Buzdan_kanaT demiş ki:umay umay-orospu kırmızı
tavsiye ederim.iyi ki tanımışım umay'ı bi kitapla bilmediğim bi sürü şey öğrendim.
mordasov demiş ki:franz kafka-sidihartha elime aldığımda bırakamadığım kitaplardan birisi..bağımlısı olacağınız türlerden..
prozac nation film olarak da uyarlandı,christina ricci başrollerde..tavsiye ederim..kötü bir uyarlama olmamış senaryoyaMiss_Bondage_Cat demiş ki:PROZAC TOPLUMU
okuyan varmı bilmiyorum
ben 2 sene öncemi ne okumuştum ve tapmıştım
anlattıı özel bi hikaye falan diildi ama kadının öyle bi anlatışı vardıki....olayla alakasız olsanız bile orda kendinizden bi parça buluyodunuz....yaşayıpda uygun kelimeyi bulamadıınız olayları nokuyodunuz ve bu sırf bende diil....okuyan bi sürü kişiyle konuştum ve birbirinden alakasız karakterlerdi mesela birisi sezenciydi(sezen aksu) biri annemdi....ve herkes o kitapta kendinden bi parça buluyodu...
bu kadar birbirine zıt insanlarda ortak bi taraf bulabilen kitaptı ve bence bunu sağlamak çok zor bişey
kadını tebrik ediyorum
bu arada beyaz zenciler diye bi kitap da vardı....oda mküseldi
artı "V.C. Andrews" un her romanına taparım