Neden noise suppressor'u gitardan hemen sonra, zincirin en başında tercih ediyorsunuz?en iyisini bilmem de Gitar + Noise Sup. + Comp + Wah + Dist + EQ + Chorus + Delay + Whammy + Reverb bu iyi bence bütün ses reverbten geçsin diye sona koymak taraftarıyım ben
şu durumda dip gürültüsü olacağını düşünüyorum?en iyisini bilmem de Gitar + Noise Sup. + Comp + Wah + Dist + EQ + Chorus + Delay + Whammy + Reverb bu iyi bence bütün ses reverbten geçsin diye sona koymak taraftarıyım ben
neden ben pek yaşamadım açıkçası stüdyoda bu dizilimi kullandım hepşu durumda dip gürültüsü olacağını düşünüyorum?
valla açıkçası benim de sup . hakkında çok bilgim yok çok fazla ihtiyaç duymadım bir iki kere kullandım ses öyle hoşuma gitti belki plasebo etkisi olabilir 😀Genelde herkez en son halka olarak kullanıyor diye biliyorum 🙂
Valla günlercede uğraşman gereksede kendi istediğini kendin bulman daha faydalı olacaktır. Sabahtan aksama kadar dene derim 😀hocam ben sadece daha iyisini bulabilirmiyim diye soruyorum 🙂 elimde chorus delay flanger loop station noise gate choromatic tuner kirk wah croch pedalı mt-2 ve eko var 🙂
Sahsen ben soyle kullaniyorum
Gitar+noise gate+wah+compressor+chorus+overdrive+fuzz+eq+amfi
Amfi yoksa ...fuzz+sansamp gt2+eq -> mixer
Tabi bunlar pedallarin karakterleri yuzunden. Compressoru wahtan once koyunce ses guzel gelmiyor ya da chorusu dist.ten sonra koyunca