Freud un düşüncesi, marx ın düşüncesi bilmem kimin düşüncesi beni ilgilendirmiyor.. illa birinin lafını düşüncesini direk okuyarak ahan bu budur bu benim düşüncelerimi anlatıyor demem..... beyin çalışıyor allaha şükür 😆 😆 😆 😀 😀 😀 😆 😆
benayevsen derki;
aşık olduğumuz kişilere karşı birçok duygu yu besleriz; şevkat, sevgi, kıskançlık, aşk, cinsellik....... ama kalkıp kardeşine karşı cinsellik dürtüsü ile yaklaşamazsın onu öldüren önününe geçen başka dürtüler vardır... bazı arkadaşlarına da cinsellik dürütüsü ile yaklaşamazsın.... bütün duyguların farklı tanımları var... bazıları babasından görmediği şevkati sevgilisinde görüyor o an kalkıp hadi gel sevişelim durumu olmuyor.... sevgiliye yanağından öptüğün ufak masum bir öpücük bazen en büyük hazzı verir.. bazen seni kollarına aldığında seni koruyan güç olarak hissediyorsun... o an da aklından sevişmek yada öpüşmek yani cinsellik geçmiyor... kardeşine karşı hissettiklerin farklı, anneye karşı hissedilenler farklı, babaya,............ kuzenine.....,..,..... En saf halinle sadece sarılırsın ama o an cinsellik aklının ucundan geçmez sevgili ile birlikteyken ee yani o an o dürtünün önüne geçen bir güç kuvvet vardır.... ama dediğim gibi diğer aile bireyleri ile olan ilişkin herzaman farklı olur.....
ya birşey söylicem ama şu duyguları hissedemiyenlerede acıyorum ciddi şekilde üzülüyorum 😀 8)