Bak kardeşim,bana "nerenle okuyosun","sen sürü insanısın" gibi ithamlarda bulunma,biraz haddini bilerek konuş,bu bir...İkincisi,senin belli bir entelektüel seviyenin olmadığını iddia eden olmadığı gibi,bunda bir sakınca gören de yok...Elbet fikrini savunacaksın...Ama karşındakini devamlı surette aşağılamaya çalışırsan,kendini süper yaklaşımlara sahip biri,sana katılmayanlara da "sürüden biri" gibi bakarsan,bu senin ne kadar objektif,ne kadar bilimsel olduğunu gösterdiği gibi;seni,bilginin ağırlığıyla biraz olgun olacağı yerde,öğrendiği 3-5 şeyle ahkam kesen biri haline getirir...
Forumu kişisel tartışmalarla işgal etmeye niyetim olmadığı gibi,bu minval üzerindeki bir tartışmadan da sağlıklı bir şey çıkmayacağını bildiğim için fazla yormam kendimi...Ben söyleyeceklerimi söyledim,işte yukarda her şey...Alın meydan sizin olsun,buyrun psikoanalitik çözümlemelerinize devam edin,nasılsa sizin gibi düşünmeyenler her zaman sürüdendir...
Şartlarımızın eşit olmadığının farkındayım,ben 3-5 kitap okuyup kendimi freud zannetmiyorum,kimseyi de aşağılamıyorum,ama şuna emin olabilirsiniz,sizin okuduklarınızı ben unuttum...
Ensest tartışması benim açımdan bitmiştir,eyvallah...
Forumu kişisel tartışmalarla işgal etmeye niyetim olmadığı gibi,bu minval üzerindeki bir tartışmadan da sağlıklı bir şey çıkmayacağını bildiğim için fazla yormam kendimi...Ben söyleyeceklerimi söyledim,işte yukarda her şey...Alın meydan sizin olsun,buyrun psikoanalitik çözümlemelerinize devam edin,nasılsa sizin gibi düşünmeyenler her zaman sürüdendir...
Şartlarımızın eşit olmadığının farkındayım,ben 3-5 kitap okuyup kendimi freud zannetmiyorum,kimseyi de aşağılamıyorum,ama şuna emin olabilirsiniz,sizin okuduklarınızı ben unuttum...
Ensest tartışması benim açımdan bitmiştir,eyvallah...