Bendeki en pahalı olanı altın uçlu pro studio modeli, tr de yok hiç. almanyadan 150 euro ya aldım. Tr de olsa 1300-1500 lira ederHocam biraz pahalı değil de baya pahalı bence 😅 600-700 lira falan
Klotz ve planet modellerinin isimleri hep aynı sanki hangisini nerde daha ucuza bulacağım derken birbirine karıştırıyorum hepsi birbirine benziyorPlanet Waves PW G10, Klotz KIK
Fender Angle’yi kastettiniz sanırım.Gittigidiyor’da 159 TL.Aslında gittigidiyor’dan alma niyetindeyim çünkü 10 TL indirim kuponum var ona denk getirmek istiyorum.149 TL ye dediğiniz modeli alabilirim.Earnie Ball P0679 ile bu model arasındayım ikisi arasında bir seçim yapacağım sanırım.Teşekkür ederim herkese.Fender'in 0990820090 ürün kodlu bir kablosu var ama 165tl Zuhal'de
Aynen. Tabi sizi bilmem ama pedalları bu şekilde konumlandırmış olmam L jaklı kablo kullanmamı gerektiriyor. Aslında iki tarafı da L yapsalardı. Ekleme jakı da sevmem. Prosesörü de sattım tabi bu arada. Ama yine de L jak, düz jakı zorlamaktansa daha kullanışlı.Klotz ve planet modellerinin isimleri hep aynı sanki hangisini nerde daha ucuza bulacağım derken birbirine karıştırıyorum hepsi birbirine benziyor
Fender Angle’yi kastettiniz sanırım.Gittigidiyor’da 159 TL.Aslında gittigidiyor’dan alma niyetindeyim çünkü 10 TL indirim kuponum var ona denk getirmek istiyorum.149 TL ye dediğiniz modeli alabilirim.Earnie Ball P0679 ile bu model arasındayım ikisi arasında bir seçim yapacağım sanırım.Teşekkür ederim herkese.
Kolay gelsin 🙂Benim sadece amfim var daha.Parça parça bilgisayar toplar gibi topluyorum şimdi sıra kabloda.Sonra askı ve en son gitar 🙂 Ben de L uçlu tercih edeceğim çiviler çabuk bozulabiliyor.
Yaklaşık 5 yıldır kayıt için kullanıyorum, gayet memnunum.Max 250 TL ile alınabilecek 3-5 metre aralığındaki en kaliteli enstrüman kablosu hangisidir?
Yaklaşık 5 yıldır kayıt için kullanıyorum, gayet memnunum.
Planet Waves PW-GRA-20 6 Metre Enstrüman Kablosu (6 mt) Fiyatı
Planet Waves PW-GRA-20 6 Metre Enstrüman Kablosu (6 mt) en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.com