RaNCoR demiş ki:
giboson manyetiği olmaz bunun üstünde... ama dizaynı gibson firmasına aitmiş öyle yazıyor galiba...arkadaşım epiphone les paul başlangıç için iyi bir gitardır ama bana sorarsan daha iyi gitarları araştırmak varken hemen bu deme... hem 22 perdelidir bunlar yani günün birinde solo atmak istiyorum dersen atamazsın. başlangıç için ideal gitarlardan birisidir ama yine dediğim gibi biraz daha iyisini bulabilirsin..
Bu gitar limited editionmuş ve fiyatı 571€ muş fakat düşmüş şuan sanırım 333€. Les Paul standart. Dostum ben grubun solo gitaristi olucam ve 22 perdeli olması solo atmayı engellemez hatta şahsen bu gitarlarla atılan sololar daha bi hoş gelir bana. Örn. dünyada Slash türkiyede kerem özyeğen gibi.. örnekleri çoğaltabiliriz tabi. Bilgim dahilinde bu kadarım, fakat gitar ve aksamları konusunda bilgili olan arkadaşlardan gitarın diğer epi standartlardan bir farkı olup olmadığını öğrenmek istiyorum, yada bir goldtoptan, yada ne biliyim genel olarak malzeme kalitesine verilecek paraya değer bir gitarmı gibi (333€)