Satılık Erdem Koca guitars - semihollow body elektro gitar

Takasa
Kapalı
Fiyat
70000
Para Birimi
TL
Dikkat: Gitarı 10 sene önce yaptırdım. O sırada çalmakta olduğum bir caz ekibi vardı, daha sonra o proje dağıldı. Artık çok az kullandığım için satışa koydum.

Büyük ölçüde keyfi bir satıştır. Çift humbucker soundu ile artık eskisi kadar ilgilenmemekle birlikte, ciddi alıcı çıkmaması durumunda modifiye edip kendim de kullanabilirim. Kendine göre fiyat belirleyip teklifte bulunacak kişilerin bunu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.

2015 yılında Erdem Koca tarafından yapıldı. Arka kısmında ismim ve yapım tarihi de yer alıyor. Bilindiği gibi Erdem Koca daha sonra Florida'ya taşındı ve kariyerine orada devam ediyor. Bu gitarın fotoğraflarını onun sitesinde de görebilirsiniz. (Erdem Koca'nın ürettiği gitarların fiyatları artık 3600 dolardan başlıyor...)

Özellikleri:

Light modeli, semihollow body.

Gövde Honduras Maunu, kapak kısmı alevli akçağaç, sap Indian rosewood, tuşe ağacı ise cocobolo.

Schaller kilitli burgular, Wilkinson köprü-tremolo var (tek yöne hareket edecek şekilde sabitlendi). 3 yönlü switch mevcut, manyetikler bölünmüyor.

Ben her ne kadar daha çok temiz soundlar için kullandıysam da, gitar tipik bir çift humbucker gitarlar çalınabilecek her sounda uyum sağlıyor. Blues, rock, fusion vs... rahatlıkla çalınabilir, bu anlamda son derece geniş bir yelpazeye sahip.

Bakımları çok yakın zamanda Yusuf Usta tarafından yapıldı (Kadıköy Tup Tup Sound). Üzerinde sapta DiMarzio Transition (Steve Lukather), köprüde ise DiMarzio Tone Zone manyetikler var. Sap manyetiğini Seymour Duncan Jazz ile değiştirmeyi planlıyorum.

Son derece kendine has ve görsel açıdan da çok etkileyici bir gitardır (Erdem Koca gitarlarının pek çoğu böyle zaten).

Gitarı çaldığım eski bir video için de youtube üzerinden Eksik Beşli- Caravan performansına bakabilirsiniz.

Gitarı daha yakından görmek isteyenler için gerekirse video da çekebilirim.

Ciddi alıcılar gelip evimde deneyebilirler. İstanbul içi elden teslim.

Not: Pazarlık yaparak vakit harcamayalım, Erdem Koca yapımı bir gitarı bundan daha uygun fiyata zaten alamazsınız.

Geri