Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

Hellhound demiş ki:
Kendinize eğlence aramayın, Eren'in müziğiyle ilgili yorum yapacaksanız yapın.Kahraman olmayacaksınız burda küçük düşürmeye çalıştıka.Bir takım yanlışlar yapıldı, çok da eleştirildi haklı olarak ama o dönemler geride kalalı çok oluyor.Fanatik zihniyetten uzaklaşın biraz...

eğlence fln aradığım yok arkadaşım eğlenceyi ek. arkadaşımız yaratmış zaten ben sadece bunu dile getiriyorum.ahanda metal.tr forumunda eren kömürlü başlığını kapatan adminin yazısı aynen copy-paste:

"metaltr'de fake account'lar alarak kendini öven birinin yeri yoktur. kendisini defalarca (20 kere fln) siteden uzakla$tirmama ragmen kendisi hala siteye israrla uye olmaya devam etmistir. Gene diger admin arkadaslarla irtibata gecerek anasayfada biyografisi yayinlatmistir amma velakin gene kendini tutamayip fake accountlar ile kendini övmü$tür. Saniyor ki bizler salagiz? Metaltr'de olan her$eyden benim haberim var arkadasim, kimi kandiriyorsun? Anasayfadaki haberini siliorum $uanda vede haberine attigin övgü dolu mesajlari yazdigin fake account'larida yasakliyorum. Senide siteden tekrar atiyorum, bir daha gelme buraya."

---YORUM YOK!!!---

birakalım eren muziğini yapsın dinleyen dinler dinlemek istemeyen dinlemez. özell hayatıda okadar önemlid eğil benim için ne yapmış ne etmiş.
muziğini konuşmak gerek.

Herkese selamlar.Öncelikle sanırım bi açıklama yapmam gerek:
Sözlerime başlarken beni seven,detsekleyen herkesten özür diliyorum. hakkımda megaloman denmesinden ve hakaret niteliği taşıyan kelimelerin kullanılmasından dolayı tartışma ortamına dönüşmemesi için,benim de kimseyle tartışmaya girmemem için ikinci bi account kullandım ama kimseye de bu acountla küfür veya hakaret etmedim..Laf atan birine mesela hayır eren öyle değil,böyle falan şeklinde kibar bi cevaplar verdim ki tartışma ortamına dönüşmesin forum.Ki en çok kaçındığınm şey laf atmalar,tartışmalar çünkü tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu biliyorum..
Şu ana kadar yapmış olduğum hatalar için özür diliyorum.
Eren Kömürlü isminin sadece müzikle anılmasını istiyorum.Ve benim burda olma amacım amatör bir müzisyen olmam,parçalar kaydetmem,konser vermem.Evde huzurlu bi şekilde gitar çalmam ve bunun için forumlarda adımın müzik dışı konularda adımın geçmemesi.
Tekrar özür diliyorum.Bana destek olan,savunan,herzaman yanımda olan dostlarımdan ayrıca özür dilerim.bidaha tekrarlanmayacaktır.

Şimdi işlerin nasıl gittiğinden,çalışmalarımdan bahsedeyim...

Birçok yeni beste çalışmalarım oluyor.Umarım hepsini sizlerle paylaşabilirim.Ama en son tamamlanan bestem olan Phaetonia ilk olarak sizlere sunacağım beste biraz da mevsim dolayısı ile kayıtlarını bikaç hafta erteledik.
Rockstation dergisi için bu sayı Bilinen gitar firmalarının,bilinmeyen gitar modelleri hakkında yazım buluınmaktadır.Ve önümüzdeki sayı için yer alacak yazınmın konusu "Modulsayon ve moduler doğaçlamalar " ilgilenenlerin bilgisine...
Ve Eylül ayının gelmesi ile konserlerimize de tüm hızıyla devam edeceğiz.İlk konserimiz İstanbul'da..

msn adresim:[email protected] eklemek isteyenler ekleyebilirler...

Herkese selamlar.Öncelikle sanırım bi açıklama yapmam gerek:
Sözlerime başlarken beni seven,detsekleyen herkesten özür diliyorum. hakkımda megaloman denmesinden ve hakaret niteliği taşıyan kelimelerin kullanılmasından dolayı tartışma ortamına dönüşmemesi için,benim de kimseyle tartışmaya girmemem için ikinci bi account kullandım ama kimseye de bu acountla küfür veya hakaret etmedim..Laf atan birine mesela hayır eren öyle değil,böyle falan şeklinde kibar bi cevaplar verdim ki tartışma ortamına dönüşmesin forum.Ki en çok kaçındığınm şey laf atmalar,tartışmalar çünkü tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu biliyorum..
Şu ana kadar yapmış olduğum hatalar için özür diliyorum.
Eren Kömürlü isminin sadece müzikle anılmasını istiyorum.Ve benim burda olma amacım amatör bir müzisyen olmam,parçalar kaydetmem,konser vermem.Evde huzurlu bi şekilde gitar çalmam ve bunun için forumlarda adımın müzik dışı konularda adımın geçmemesi.
Tekrar özür diliyorum.Bana destek olan,savunan,herzaman yanımda olan dostlarımdan ayrıca özür dilerim.bidaha tekrarlanmayacaktır.

Şimdi işlerin nasıl gittiğinden,çalışmalarımdan bahsedeyim...

Birçok yeni beste çalışmalarım oluyor.Umarım hepsini sizlerle paylaşabilirim.Ama en son tamamlanan bestem olan Phaetonia ilk olarak sizlere sunacağım beste biraz da mevsim dolayısı ile kayıtlarını bikaç hafta erteledik.
Rockstation dergisi için bu sayı Bilinen gitar firmalarının,bilinmeyen gitar modelleri hakkında yazım buluınmaktadır.Ve önümüzdeki sayı için yer alacak yazınmın konusu "Modulsayon ve moduler doğaçlamalar " ilgilenenlerin bilgisine...
Ve Eylül ayının gelmesi ile konserlerimize de tüm hızıyla devam edeceğiz.İlk konserimiz İstanbul'da..

msn adresim:[email protected] eklemek isteyenler ekleyebilirler...

teşekkürler _sek_Önümüzdeki sezon içinde herşeyin en iyisinin olmasını istiyoruz.Ağustos ayında konserimiz yok.Ama bi terslik çıkmazsa Eylül ayında başlayacağız...

Francium'a klip çekmiştik.Stüdyo ortamında eğlenceli bi klip olmuştu.
Phaetonia'ya ise senaryolu bi klip çekme düşüncemiz var.

Bu arada resmi sitemiz şuanda yayında olmamasının üzgünlüğünü yaşayarak hakkımızda bilgi almak için
www.erenkomurlu.anatolianrock.com sitesini kullanabiliceğinizi söyleyeyim...
Resmi sitemizde bitti de bakalım ne zaman açılacak.Sevgili Mert Tartaç(Decimation,Nettlethrone bas gitaristi) sitemi tasarladı ve sağolsun yardımcı oluyor...

Ve grup arkadaşlarımı da biraz tanıtmam gerektiğini düşündüm...

Talat Oflaz:(davul)
1985 doğumlu olan Talat Oflaz 2002 yılında benle bir grup projemiz vardı ve 2004 yılından beri kendi projem için birlikte çalışıyoruz.Birçok ünlü davulcu ve müzisyen ile çalışma imkanı buldu.Şu an birçok mekanda perküsyon ve davul çalarak ayrıca davul dersleri vererek hayatına devam etmektedir.

Saykan Sanin:(bas gitar)
1984 doğumlu olan Saykan Sanin,2004 yılında benle çalmaya başlamadan önce de birçok farklı grupta bas gitar çaldı ve şuanda yoluna Eren Kömürlü ile devam ediyor.Eren Kömürlü'nün dışında da çalıştığı birçok proje var.Şuanda bas gitar dersi vererek ve birçok mekanda bas gitar çalarak hayatına devam ediyor.Açıköğretim İktisat öğrencisi...

Organizasyonlarımızda bu sene Eren Kömürlüyü de sahnelerde göreceğiz.Başarılarınızın devamını dilerim Eren

Melihcim malmsteen etudleri çalışmak insana sandığından çok daha az şey kazandırıyor...
Seni asla ezmedim.Sadece sanden daha uzun zamandır gitarla ilgilendiğim için bir arkadaş tavsiyesi olarak aslında daha başka çalışman gereken şeyler olduğunu anlattım.2 sene önce malmsteen etudlerini bitirdim demem yani bana kazandırdığı yararın verdiğim emekle ne kadar az olduğu işin teknik kısmıyla kasılırken,armoni nota kısmını es geçmenin zararlı olması,zamanında benim de çok egzersiz kasıp bazı şeylere dikkat etmememdi şimdi aklım başına geldi....
Bana yptığın çalışmayı bu şekilde sunduğun için çalışmanı dinlemiyorum...msn'deki tavırlarını forum ortamına gelince kaybetme.Ben sadece senin iyiliğini istiyorum bana benden tecrübeliler çok tavsiyelerde bulundular ve onlara sonsuz teşekkürler,halen onların tavsiyelerini alırım.Sen de bence başına buyruk ilerleme,potensiyelin var ve bu potansiyelini gelecek için ii kullan.Sevgiler Melihcim...

ben talatla konuştum grupta herhangi bi dağılma düşüncesi yok.Eren-Talat-Saykan üçlüsü de zaten çok ii bi üçlü umarım hep bu kadroyla devam eder grup.Eren çöl gecesini niye kaydetmiyosun?

Melih_Thomas demiş ki:
eren bu kafayla bir yerlere gelmen çok zor.beni 2 yıl once malmsteen etudlerini bitirdim deyip ezmeye çalıştın ama ben ne ek - 1 !!!!!! diye washburn imzalı gitar üretiyor dedim nede yabancı forumlarda kendim için virtüöz dedim.alın bakın http://rapidshare.de/files/28067993/Magnum_Opus_-_Too_Young_To_Die__Too_Drunk_To_Live.mp3.html grubumun malmsteen coverı o 2 yıllık gitarist dediğin melih bakalım neler yapmış bir bak bence

fazla kompleksi bir tavır olmuş. tencere dibin kara, seninki benden kara durumu olmasın. bendeler çok detone bu arada. ki bendleri detone kişinin duyumundan şüphe ediyor insan ister istemez. onun dışında temiz çalmışsın, her ne kadar başkasının forumuna parça asıp, "al bakalım nasıl oldum gör" tavrı çizgi filmlerdeki süper kahramanlara savaş açan kötü adam tribinde olsa da ve komik gelse de bana, yine de yorum yapayım dedim.

eren'i savunmuyorum bu arada. zamanında eleştirdim net olarak kendisini, ama bu forumdaki eleştiriler "alay", "meydan okuma" gibi çirkin bir havaya bürününce bunun parçası olmamak adına eleştirmeyi kestim. ama görüyorum ki ona laf atan arkadaşların da aşağı kalır yanı yok.

mesajından kompleks akıyor kusura bakma, ama maalesef böyle. bunu değiştirmekse senin elinde. kolay gelsin.

Çöl gecesini niye kaydetmiyorum?
-Kaydedeceğim albümde kesinlikle yer alacak...Şuan daha çok Phaetoniayı kaydetmek istedim bilmiyorum...Ama dediğim gibi albümümüzde kesinlikle yer alacak parçalardan biri

Evet melihin parçasını sunuş şekli yanlıştı bence de hokus pokus zaten bu konu ile ilgili düşüncelerimi yazdım aslında melihi de severim çok istekli bi arkadaş gitarı,gitar çalmayı çok seviyo kadarı ile ona çalışmalarında başarılar dilerim ne diyim...

İlker yorumların için teşekkürler arkadaşım...
Senin de kendi projelerinde başarılarının devamını dilerim

Eylül'ün 3.haftası İstanbulda bir konserimiz gerçekleşiyor.
Ve yeni sezonun ilk Ankara konseri 24 Eylül'de...
Ayrıntılarını zamanı geldiğince açıklarım.Şunu söylemeliyim ki bu sene Ankara dışında ulaşamadığımız bir çok şehire,insana ulaşmak istiyoruz ve bunun için şehir dışından gelecek olan tekliflere çok açığız...Tabii ki Ankra için de öyle.Ankara'da da konserlerimize hızla devam edeceğiz...

Geri