Hellhound demiş ki:Kendinize eğlence aramayın, Eren'in müziğiyle ilgili yorum yapacaksanız yapın.Kahraman olmayacaksınız burda küçük düşürmeye çalıştıka.Bir takım yanlışlar yapıldı, çok da eleştirildi haklı olarak ama o dönemler geride kalalı çok oluyor.Fanatik zihniyetten uzaklaşın biraz...
eğlence fln aradığım yok arkadaşım eğlenceyi ek. arkadaşımız yaratmış zaten ben sadece bunu dile getiriyorum.ahanda metal.tr forumunda eren kömürlü başlığını kapatan adminin yazısı aynen copy-paste:
"metaltr'de fake account'lar alarak kendini öven birinin yeri yoktur. kendisini defalarca (20 kere fln) siteden uzakla$tirmama ragmen kendisi hala siteye israrla uye olmaya devam etmistir. Gene diger admin arkadaslarla irtibata gecerek anasayfada biyografisi yayinlatmistir amma velakin gene kendini tutamayip fake accountlar ile kendini övmü$tür. Saniyor ki bizler salagiz? Metaltr'de olan her$eyden benim haberim var arkadasim, kimi kandiriyorsun? Anasayfadaki haberini siliorum $uanda vede haberine attigin övgü dolu mesajlari yazdigin fake account'larida yasakliyorum. Senide siteden tekrar atiyorum, bir daha gelme buraya."
---YORUM YOK!!!---