Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

Yıllardır(sanırım 18 yıldır) kaliteli bir şekilde yayın yapan Rock Market tv programı bi süre yayından kalksa da tekrar yayında!!!! ve dün Rockmarket çekimlerinde konuk olarak ordaydım.Ve benim için rock market gibi bir programda konuk olmak cidden gururdu.Rock market röportajımı önümüzdeki programda izleyebilirsiniz

Rock market 1 eylül gecesi televizyonda tekrar yayına giriyor....
Bu arada önümüzdeki rockstation sayısında bir comp. cd verilecek ve "Phaetonia" adlı parçamla ben de yer alacağım...

dostum aramızda nekadar kırgınlık olursa olsun ben senin yanındayım..senle ilgili böyle güzel haberler gelince mutlu oluyorum..umarım hakettiğin yerde olursun...sen zor olanı yapıosn daha ötesi yok...forumlarda eleştiri yağdırmak kolay...önemli olan bişeyler yapmak...bu kötü eleştiri yapan insanlara soruyorm peki siz napıyosunuz,oturduğunuz yerden yazması kolay..sahnede veya müzikle ilgili bişiler yapın ki ereni öle kötüleyinn....

BagetBurak demiş ki:
dostum aramızda nekadar kırgınlık olursa olsun ben senin yanındayım..senle ilgili böyle güzel haberler gelince mutlu oluyorum..umarım hakettiğin yerde olursun...sen zor olanı yapıosn daha ötesi yok...forumlarda eleştiri yağdırmak kolay...önemli olan bişeyler yapmak...bu kötü eleştiri yapan insanlara soruyorm peki siz napıyosunuz,oturduğunuz yerden yazması kolay..sahnede veya müzikle ilgili bişiler yapın ki ereni öle kötüleyinn....

😀

Tatilden yeni geldim,dinlendim ve işte bizim için yepyeni bir sezonun başlangıcı umarım herşey çok güzel olur...
Nokiasupersound'a hala başvurmadım Alicim ama başvurmayı planlıyorum.Katılacağım parçanın mix,masteringi yeniden yapıldı ama henüz elimde değil bikaç güne geçer başvurmayı düşünüyorum...
Burak teşekkürler desteğinden dolayı
24 Eylül bu sezonun ilk konser tarihi ayrıntıları açıklayacağım...

Grubumuzun davulcusu Talat Oflaz ve bas gitaristi Saykan Sanin grubumuzun dışında artık Grup İstasyon ile birlikte de müzik yaşamlarına devam etmekteler(Talat-Saykan sevenlere duyurulur 😀 )

Zamanın yetişmemesinden dolayı Nokia supersound yarışmasına katılamadık...

24 Eylül Pazar günü Garage'da sahnedeyiz
sahnede:Eren Kömürlü,Nettlethrone,Origam,Burst Appeal,Defo,Neutron...
giriş+1 yerli içki:7.5 ytl --- kapı açılış:17:00
herkesi bekleriz...

Konser afişini yakında burda ve konserde çıkacak grupların forumlarında görebilirsiniz...

Valla röportajın tekrarı konusunda pek bi fikrim yok....Bu arada röportaj demişken bikaç gün önce İzmirli "Solo gitar " dergisiyle de bi röportaj vardı...Zaten bu aralar konserden çok röportaj oluyo 🙂 😀

Tayfun ve Math(sanırım adın böyle yazılıyodu yanlış yazdıysam kusura bakma) saolun arkadaşlar.Umarım hepbirlikte çok güzel bir konser geçireceğiz...Origam'a sevgiler,aynı sahneyi paylaşmak keyifli olacak

Buyrun efendim bu da konser afişimiz.tasarımını Burst Appeal'dan Murat yaptı...

Geri