M
mesafeler73
erkin koray'ın sesinin frekansları gençlik haliyle aynıdır. bu doğru. gerçekten bir cihazla ölçülmüş. bunu erkin koray'ın bizzat kendisi defakto programında söylemişti.
mesafeler73 demiş ki:erkin koray'ın sesinin frekansları gençlik haliyle aynıdır. bu doğru. gerçekten bir cihazla ölçülmüş. bunu erkin koray'ın bizzat kendisi defakto programında söylemişti.
electricturk demiş ki:acaba son bir kaç sene içerisinde Erkin Koray ı canlı dinleyen var mı aranızda?
Ben de 2003 yılında 6. Rock Station da izlemiş ve dinlemiştim...Tekbaşına sahneye çıkmıştı...Orada da klavyeyle çalmıştı...mesafeler73 demiş ki:2002,2003 ve 2004 yıllarında izledim. canlı performansı kesinlikle albüm kayıtlarından daha iyi. yani albüm kayıtlarının çok iyi olduğunu düşünürsek konserleri süz düşünün. bu kıyaslamayı yaparken de son 2 albümünü göz önüne alıyorum. tarih olarak çok eski şarkı ve albümlere gitmek istemiyorum. benim izlediklerimde tekbaşına klavyeyle çaldı. tekbaşına bu işi çok iyi yapıyor ancak yine de grupla çalması çok daha iyi olur
electricturk demiş ki:ben 2002 de TV8 deki Yorumsuz programını izlemiştim,oradaki sesi çok kötüydü ama belkide sadece o akşam formunda değildi yada bana kötü gelen size iyi de gelebilir tabiki.