benayevsen demiş ki:Erkin Koray'ın sesi bir makine tarafından test edilmiş o makineye veya cihaza ne ad veriliyor bilmiyorum ve Erkin Koray'ın 20 li yaşlardaki sesi hala bu yaşlarda aynı tizde aynı güzellikde... bu olay çok az rastlanılacak bir şey.... 4-5 ay öncesinde bahsettiği albüm umarım en kısa zamanda çıkar....
umarız en kısa zamanda ve yeni larkılarla gelirbenayevsen demiş ki:Erkin Koray'ın sesi bir makine tarafından test edilmiş o makineye veya cihaza ne ad veriliyor bilmiyorum ve Erkin Koray'ın 20 li yaşlardaki sesi hala bu yaşlarda aynı tizde aynı güzellikde... bu olay çok az rastlanılacak bir şey.... 4-5 ay öncesinde bahsettiği albüm umarım en kısa zamanda çıkar....
Yeni bir albüm ve Erkin Koray...Sanmıyorum...demirdemir demiş ki:umarız en kısa zamanda ve yeni şarkılarla gelir
demirdemir demiş ki:ya yeni ya eski parçalarla bi albüm gelcek gibi duruo
Bitecek mi?Bide o var.3. ihtimal yok tabi ki!neticede albüm gelicek demk istemiştim umarım şimdi anlamışsındır :roll:Elvis_is_Dead demiş ki:demirdemir demiş ki:ya yeni ya eski parçalarla bi albüm gelcek gibi duruo
Kardeş üçüncü ihtimal nedir? Berabere mi bitecek? 😆
Elvis_is_Dead demiş ki:demirdemir demiş ki:ya yeni ya eski parçalarla bi albüm gelcek gibi duruo
demirdemir demiş ki:Bitecek mi?Bide o var.3. ihtimal yok tabi ki!neticede albüm gelicek demk istemiştim umarım şimdi anlamışsındır :roll:Elvis_is_Dead demiş ki:demirdemir demiş ki:ya yeni ya eski parçalarla bi albüm gelcek gibi duruo