zapcho demiş ki:nasıl neden çıktı hiç kimseyi ilgilendirmez,
türkiye'nin rock n coke gibi festivallere ihtiyacı vardır,
barışa rock güzel bir protest ama dünya müziğinde bize
hiçbir ses getirmez, ben olayı sevmiyorum ama artık dünya da
bir yerlere varmak için büyük şirketlerle dans etmen gerekir,
Erkin baba bence doğru yaptı.
bu festival (rock n coke) her yıl büyürse müzik için sadece iyi
şeyler getirebilir, benim tercim barışa rock büyüsün ama bu işler
zor, gerçekci olmamız gerekir dostlar.
dünyayı değiştirmek istersen sistemin içine girip değiştireceksiniz,
dışardan protest yapılarak hiç biyşey değişmedi dünyada
bu sözler benim değil, bu sözleri Frank Zappa söyledi,
bence adam doğru söylemiş....
Yemio tabi böle uç kararlar vermek dimi yiyosa siz yapın.neyse erkin babam tartışılmaz bence tanrım bana onunla tanışmafırsatını verdiğin için binlerce teşekkür tabi vecdi abiyede.ben anlamıyorum şimdi cokeye giden herkes kapitalist mi :?: at gözlüklerinizi çıkartın ve dünyaya bir kez daha bakın :?ozgun_devrim demiş ki:ben barış mançoyla kıyaslayamam erkin babayı!bi aralar cem karacayı da kıyaslayamazdım.... neyse ha bide biliyor musunuz erkin korayın kızı okuma yazmayı geçen yıl öğrendi,25inde we erkin korayın eğitim sistemine
tepkisi bu!
ozgun_devrim demiş ki:ben barış mançoyla kıyaslayamam erkin babayı!bi aralar cem karacayı da kıyaslayamazdım.... neyse ha bide biliyor musunuz erkin korayın kızı okuma yazmayı geçen yıl öğrendi,25inde we erkin korayın eğitim sistemine
tepkisi bu!
Aman kızım sus yapmasın kimse bişey. Bu kişi çok okumuş biri sanırım, mazallah bi de okumasa nolucak..?! :?demirdemir demiş ki:Yemio tabi böle uç kararlar vermek dimi yiyosa siz yapın.
bilmiom nerden bileim biraz hatırlatsan belki.hem sen nerdesin kızım yaaaaaaaaaa :!:PepsiTwist demiş ki:Aman kızım sus yapmasın kimse bişey. Bu kişi çok okumuş biri sanırım, mazallah bi de okumasa nolucak..?! :?demirdemir demiş ki:Yemio tabi böle uç kararlar vermek dimi yiyosa siz yapın.
Zaten Erkin Koray denince tek akla gelen bu olmamalı.. Benim aklıma bi Hay Yam Yam geldi mesela birden.. sen bilir misin onu? 😛