ben barış mançoyla kıyaslayamam erkin babayı!bi aralar cem karacayı da kıyaslayamazdım.... neyse ha bide biliyor musunuz erkin korayın kızı okuma yazmayı geçen yıl öğrendi,25inde we erkin korayın eğitim sistemine
tepkisi bu!
tepkisi bu!
Hepsi kendine göre ayrı üstatlarozgun_devrim demiş ki:ben barış mançoyla kıyaslayamam erkin babayı!bi aralar cem karacayı da kıyaslayamazdım.... neyse ha bide biliyor musunuz erkin korayın kızı okuma yazmayı geçen yıl öğrendi,25inde we erkin korayın eğitim sistemine
tepkisi bu!
ozgun_devrim demiş ki:ben barış mançoyla kıyaslayamam erkin babayı!bi aralar cem karacayı da kıyaslayamazdım.... neyse ha bide biliyor musunuz erkin korayın kızı okuma yazmayı geçen yıl öğrendi,25inde we erkin korayın eğitim sistemine
tepkisi bu!
İl laaa İl laaa İl laaa! 😱AbidikGubidikTwist demiş ki:Geçen gün Yorumsuz'daydı hem de bağlaması ve Ahmet Güvenç ile birlikte. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan Erkin Baba bizi yine şaşırtı. Yakında konserler var gibi görünüyor.Bekliyoruz....İl laaa İl laaa İl laaaa
Ben diyorum bişey olmaz böyle giderse diye ama takan yok 😆PepsiTwist demiş ki:Bişey olmadı. 8)
ya eleştirdğim olay kızını okula göndermemesi değildi abi. yukarda belirttim.ibosan demiş ki:eğitim sistemine kızıp böyle saçma bişey yaptıysa yazık doğrusu...bu kürtaja kızıp çocuk yapmamak kadar saçma ancak