juice demiş ki:
Arkadaşlar parçanın yeni mix lenmiş hali...Sevgili Murat Abiye
🙁jokermg) parçanın mix'ini zaman ayırıp yaptığı için sonsuz teşekkür ederim...Sağolasın abi
😀
http://www.hemenpaylas.com/download/1660897/Erman_Baykan____YOLCULUK_.mp3.html
Ne demek kardeşim
🙂
Bu güzel şarkıyı herkes daha çok tadını alarak dinlesin istedim. Bence tüm genç gitarcı arkadaşlar dinleyip feyz almalı senin şarkılarından.
Gerek miks yaparken gerek sonra bir çok kez dinledim şarkıyı. Her seferinde daha bir hoş geliyor kulağıma melodiler.
Tabii o arada dikkatimi çeken ufak tefek şeyler de olmadı değil.
Davul canlı olmadığı için gayet sade, ama olsun. Bence iş görüyor.
Bir dahakine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bas gitarcı kardeş bazı ufak aksamalara rağmen çok güzel çalmış. Yalnız davulun kicklerini pek dikkatli dinlememiş sanırım. Biraz serbest takılmış
😉
Bence bas gitarın kickle sıkı bir uyum içerisinde olması gerekiyor altyapının taş gibi sağlam duyulabilmesi için.
Gitarlar ise çok başarılı çalınmış. Doğru insanları örnekalmışsın belli ki
🙂
Sadece "hızlı" değil. Gayet temiz, karakterli, oturaklı ve gerektiğinde duygulu. Aklına geleni uygulayabilecek çizgiye ulaşmışsın.
Tekniğinin önünde saygıyla eğiliyorum
🙂
Yavaş yavaş müziğine bizden birşeyler de katıyor olman ileride seni milyonlarca benzerinden ayırabilecek bir anahtar olabilir.
Uzun lafın kısası gittikçe daha iyi işler çıkartıyorsun ve bu beni acayip mutlu ediyor. Az konuşup çok ve kaliteli iş yapan, adam gibi adamları çok seviyorum
🙂
Ellerin dert görmesin.
Kolay gelsin
🙂
MG