Fatihciğim,lastsec,Serkan çok teşekkür ederim yorumlarınız için...Elimden geleni yapmaya çalışıyorum...Biraz da olsa sizi güzel şeyler dinletebiliyorsam ne mutlu bana...Beğenmenize çok sevindim...Güzel iltifatlarınız için çok sağolun...
🙂
Wayy İlker abim
🙂Çok güzel günlerdi gerçekten...
🙂 Yine olsun düğünün yine çalarım
🙂 (Aman Yenge duymasın
😆 😆
Tuğrul Kardeş inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere
🙂
Murat Abi sana tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum...Benim iğrenç Mix'imi
😆 adam ettiğin için sağolasın...Paylaşmak fikir almak çok güzel bir olay...Ve ben bunu senden sonuna kadar istiyorum herzaman
😀Yakana yapıştım abi bunu bilesin
😀
Selçuk Abim yorumların,güzel iltifatların için teşekkürlerimi yolluyorum...Bas gitarı Ender arkadaşım çaldı..Bass-kick konusunda ise şöyle diyebilirim.Sadece farklı bir şey olmasını istediğim için,bas ile kick'in aynı gitmesini istemedim,aslında denemedim de
😀...En azından benim için tecrübe oldu...Sizin gibi tecrübeli abilerimin verdiği öğütleri mutlaka göz önünde bulunduruyorum...Bir daha ki kayıtlarda bu püf noktayı deneyeceğim gözardı etmeyeceğim parçanın durumuna göre...Bekliyoruz buralara
😀 saygılar Selçuk Abi....
Arkadaşlar son çalışmam olan''Yolculuk''isimli parçanın linkini tekrar tekrar huzurlarınıza sunuyorum...İki kelimelik bir yorumunuz bile benim için çok çok önemli...Yorumlarınızı sabrısızlıkla bekliyorum...Buyrun arkadaşlar saygılar...
http://www.hemenpaylas.com/download/1644144/Erman_Baykan__YOLCULUK_.mp3.html